Szüksége van néhány jó ötletre, ami megemeli bevételeit? Dehogyis! Nem ötletekre van szüksége

Ha belegondol: hányszor került abba a csapdába, hogy azon kapja magát, hogy tele van ötletekkel, de mégsem halad? Abban kellene segítség, hogy több mindent tudjon megvalósítani, igaz?

Sokan ilyenkor tévesen arra a következtetésre jutnak, hogy a megoldás az időmenedzsement: azért nem haladnak, mert nem dolgoznak elég gyorsan/hatékonyan akár ők, akár a munkatársak. A hatékonyságot azonban, megelőzi egy alapvető kérdés… és erről beszélünk most röviden, miután az orlandoi Content and Commerce konferencia második napja erre világított rá:

 

Ha túl sok a megvalósítandó ötlete - vagy ha épp ellenkezőleg, állandósult ötlethiánya van… akkor NEM a működés, a megvalósítás felgyorsítása a megoldás.

A “jaj, melyik ötletemet csináljam meg jövő héten” vagy a “jaj, azt sem tudom, merre menjek” típusú problémák ugyanis RENDSZERSZINTŰ PROBLÉMÁK. Ezek a problémák valójában tünetek, amiket a maguk szintjén - újabb taktikákkal, “titkok” keresésével - nem lehet megoldani, csak a nyomasztó-szorongató érzést tudja csökkenteni - átmenetileg.

A stratégia finomítása, vagy egyáltalán az a stratégia megszületése hozhat megoldást erre a (szerintem mindenki által jól ismert) szorongató, kellemetlen érzésre: amikor ad-hoc jelleggel valósítunk meg jónak tűnő ötleteket… és olykor azon kapjuk magunkat, hogy nem tudjuk, mivel kellene foglalkoznunk, merre menjünk.

Egy kérdéssel megvilágítva a lényeget: Ön mit tanulna meg szívesebben, illetve melyik kérdéssel kezdené a tanulást:

A. hogyan kell egy kampányt elkészíteni, ami óriásit robban, nagy bevételt termel…

VAGY

B.hogyan kell egy olyan marketing-rendszert felépíteni, ami rendszeresen termel ki magából olyan kampányokat, amik növekedő pályára állítják a bevételeit?

Ugye, hogy jobban hangzik a B lehetőség? Mindkettőre szükség van; a B tartalmazza az A-t… de ha csak az A-ra összpontosít, vagy a B-t elhanyagolja, akkor garantáltan nem éri el azt a célt vagy állapotot, amiért lelkesedik, amiért nap mint nap áldozatot hoz. A különbség: az A taktikai kérdés, míg a B stratégiai.

A következő videóban továbbmegyünk egy lépéssel, levezetjük, hogy miért nem kell különösebben kreatívnak lennie, illetve a kreativitás helyett mire van szüksége. :)

Működjön úgy, mint a Disney, avagy amit MINDEN kkv biznisznek fontos folyamatosan csinálnia...

Amikor a DigitalMarketer beszél, érdemes odafigyelni - a cégcsoport havi szinten több millió dollárt költ online hirdetésekre. Csak a tartalom-marketing csapatuk 50 fős. Ennek ellenére weboldalaik abszolúte KKV-jellegű, jövedelmező réspiacokon működő webshopok.

A cég extrém adakozó kultúrájánál fogva rengeteg tapasztalatát ingyen megosztja - a többit pedig oktatóanyagokban, konferenciákon. Egy ilyen új konferencia a Content & Commerce Summit; a két szó magyarul tartalmat és kereskedelmet jelent (a summit pedig “csúcstalálkozót”).

Íme rövid összefoglalónk az első napról:

 

A nyitóelőadás a tartalomszolgáltatás és a kereskedelem összefonódásáról szólt. Hangsúlyozták, hogy ez nem egy új fejlemény, hiszen például a Disney is ezt csinálja 80 éve. A Disney régi képlete például az, hogy az ember ellátogat a Disney Worldbe gyerekével a tartalom miatt - tehát, hogy lássa a plüss rajzfilmfigurákat és vidámparkozzon. Emellett pedig lehetetlen nem ott hagyni egy vagyont a park látogatása közben, hiszen eszik-iszik az ember és lépten-nyomon, mindenütt árulnak valamit.

Ha sikerül cégének ezt a legendás élményt (tartalom) megteremtenie, az törvényszerűen felturbózza a kereskedelmi részét is az üzletnek. Persze, a “tartalom” fogalmába rengeteg minden beletartozik. Messze nem csak az írott/videós/képi tartalom, hanem minden olyan érintkezési pont, ahol cége információt-élményt ad(hat) az érdeklődőknek, vevőknek. Ilyen az ügyfélszolgálat, ilyenek a vevőtalálkozók, ilyen lehet az a spéci kiszolgálási mód, ahogy üzletében vagy weboldalán érintkezik a vevőkkel.

Ebből az is következik, hogy a tartalom és a kereskedelem összefonódása NEM annyiból áll, hogy üzleti weboldalunkra, webshopunkra ráakasztunk egy blogot. Pedig ez az, amit úton-útfélen hallunk. Ennél sokkal komplexebb módon kell törekedni arra, hogy maradandó élményt nyújtson - hogy ne árversenyre kényszerüljön, hanem, hogy legendás élményt nyújtva rajongjanak - és törvényszerűen: táborba tömörüljenek a vevői, ügyfelei.

Hamarosan jelentkezünk két újabb videóval!

Szeretne péntek reggelre egy értékesítési tölcsért? Megcsinálhatjuk! (mondjuk csütörtökön)

Egy jó értékesítési tölcsér egyszerre hoz temérdek feliratkozót, valamivel kevesebb első vásárlót, ennél is kevesebb, de még így is szép számú komoly vevőt, és némi profitot.

A legtöbbeknek viszont azért nincs értékesítési tölcsére, mert ki vannak szolgáltatva a technológiai akadályoknak, és emiatt még ha tudnak is maguknak értékesítési tölcsért készíttetni, az naaagyon lassan készül el, és százezrekbe kerül, ha nem milliókba. Nem csoda, hogy ebben a helyzetben frusztrált, hiszen szörnyen igazságtalannak tűnik, hogy az amúgy kiváló termékét vagy szolgáltatását csak azért nem tudja eredményesen piacra vinni, mert a technika az útjában áll.

Az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási nap során trénerünk, Krem Attila abban fog tudni segíteni, hogy megtalálja saját értékesítési tölcsérének már működő, legegyszerűb verzióját, és még ha nem is annyira technikai beállítottságú, a nap végére azzal a megnyugtató érzéssel álljon fel, hogy összerakta első tölcsérét. A tréning "trükkje", hogy kiszórtunk minden olyan felesleges "csilli-villi" részletet, amitől lehet, hogy majd később hatékonyabb lehet a tölcsér, de most még inkább csak akadályoznék Önt az elindulásban, és amelyek nélkül még mindig nagyszerűen működő tölcsért lehet készíteni.

Amennyiben van már alapszintű MailMaster – akarom mondani SalesAutopilot – tapasztalata, jöjjön el csütörtöki tréningükre, és pénteken már meglesz a tölcsér, már "csak" a tartalmat kell összeraknia ahhoz, hogy elkezdjen profitot termelni első tölcsérje!

Persze össze lehet rakatni egy tölcsért százezrekből vagy milliókból pár hónap alatt, de mégis mennyivek klasszabb lenne, ha meg lenne Önnek – vagy valamelyik munkatársának – a rutinja, hogy ilyen pénz termelő gépeket tudjon összeszerelni – akár minden nap egyet!

Kattintson tehát a részletekért, és jelentkezzen most az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Napra!

"...egy kész értékesítési tölcsérrel jöttem el..."

"Ha az alapokat tudod a Mailmasterben (vagy nem tudsz semmit, de odafigyelsz és egy minimális technikai érzéked van), akkor jó lesz ez :) Egy kész értékesítési tölcsérrel jöttem el onnan - plusz kb. 50 olyan infóval, amiről sokan nem is tudják, hogy mennyit ér. Elemzések, követések, honnan tudom, hogy ki honnan jön, mennyit költ mennyi idő alatt...stb. És nem csak elmélet, hanem tényleg OTT VAN ELŐTTEM. Kíváncsi vagyok, mennyi olyan funkció lehet, amit Attila épp nem említett, én meg még nem találtam meg :) Ez se egy napnyi anyag volt, az biztos."

Csuka Emőke

További információ és jelentkezés »

 

Kulcsrakész rendszerek

A Kulcsrakész Rendszerek ígérete szinte túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig, mégis igaz. Tisztában vagyok azzal, hogy ezt sokan marketing dumának fogják címkézni és nem veszik komolyan, de ha megérti, akkor látni fogja. A Kulcsrakész Rendszerek egy "dolog", ami

  1. kitalálja, hogy mit automatizáljon;
  2. segít összerakni a tartalmat;
  3. ha megvan a tartalom, szinte azonnal összerakja a rendszert.

Ez tényleg hatalmas:

 

Miért jók a Kulcsrakész Rendszerek?

Az automatizálás szinte csak egy esetben lehet sikertelen: akkor, ha nem csinálják. A Kulcsrakész Rendszerek óriási előnye az, hogy cége azonnali sikeressége szempontjából rendkívül fontos rendszerek szinte azonnal rendelkezésére állnak a fiókjában.

Ezeket az automatizációs folymatokat szinte képtelenség “nem megcsinálni” - hiszen megrendeli őket és pár nap múlva minden készen fog állni! Önnek csak a szövegeket kell átírnia és elhelyeznie a megfelelő űrlapokat a weboldalán.

Ez óriási előny: néhány kattintással, néhány nap leforgása alatt eszméletlen hatékony, bizonyítottan jól működő rendszerek épülhetnek be üzletvitelébe. Nem százezer forintok és hetek-hónapok, idegeskedések és egyeztetések árán... hanem pár kattintással, néhány nap alatt, néhány tízezer forintért.

Csak szeptember 19 éjfélig

20+20%-ot tud megtakarítani következő éves SalesAutopilot díjából. Ez úgy áll össze, hogy egyrészt eleve 20% kedvezménnyel juthat hozzá a szoftverhez, másrészt ugyanebben az értékben tréningeket és/vagy kulcsrakész rendszereket is kaphat tőlünk ajándékba - csak hogy gyorsabb legyen az indulás, továbblépés.

Válasszon elképesztően kedvező éves csomagjaink közül VAGY szerezze be első Kulcsrakész Rendszerét itt!

Landing Page szerkesztő: a SalesAutopilot egyik legfontosabb új funkciója...

Egyik újdonságunk a SalesAutopilot-ban egy olyan új eszköz, ami jelentősen felgyorsítja ötletei piacravitelét, és egyben hatékonyabbá teszi kampányait; növeli a bevételt és időt, fáradtságot (no, meg persze pénzt) takarít meg. Ez borzasztóan jó hír azoknak a vállalkozásoknak, melyekre igaz az alábbi "működési módok" egyike:

  • Eddig nem, vagy csak ritkán készített dedikált landing page-eket ajánlataihoz; mert most gyorsan, bármilyen kampányhoz szép oldalakat készíthet. Gyorsan. (Vagy ezt már említettem?)
  • Eddig alvállalkozókkal, illetve magas fizetésű dizájnerekkel/programozókkal készíttetett landing page-eket kampányaihoz; mert mostantól nélkülük teheti - nem fog függni az ő idejüktől, kiiktat egy drága és bizonytalan elemet a folyamatból.
  • Eddig SalesAutopiloton kívüli eszközöket használt landing page készítéshez (pl. LeadPages); mert most már az automatizációs rendszerén belül tud okosabb, személyre szabott, időzített vagy akár jelszóval védett oldalakat létrehozni. És még csak nem is kell érte külön havidíjat fizetnie.

Nézze meg az alábbi videón, hogyan lehet gyorsan átszabni egy sablont cégének arculatára, új tartalommal, majd kattintson az igénybe vétel feltételeihez ide!

 

Landing Page szerkesztőnkkel önállósodik marketingje; szabadon lőhet ki új kampányokat és ajánlatokat bármikor.

Eleget küzdött. Most már vagány kampányoldalakat fog létrehozni önállóan, gyorsan. Ezek eredményesek, szépek és irigyelni fogják a versenytársak.

Ennyire egyszerű a folyamat:

  1. Válasszon ki egy sablont a sablontárból VAGY programozója elkészíti Önnek kb. másfél óra alatt bármelyik, korábban egyedileg készült landing page-éből
  2. Cserélje ki a képi elemeket, írja át a szövegeket
  3. Törölje ki azokat az elemeket amik nem kellenek ...és máris kész egy impozáns értékesítési oldal!

Ismerje meg a SalesAutopilot új funkcióit!

Így automatizáljon 2017-ben...

Megmutatjuk azokat az új eszközöket, amikkel mostantól sokkal gyorsabb és eredményesebb lesz minden marketing megmozdulása.

Klikk a videóhoz!

“Néha még én sem hiszem el, mik történnek velünk…”

Ön-esettanulmány: az elején semmink nem volt, csak lelkesedés: most meg 400 milliárdos brit cégeknek ajánl minket a Google Londonban. Megmutatjuk, mit csináltunk jól és rosszul…

Klikk a videóhoz!

Az automatizálás első lépései

A helikopterből ugrálás után most autóba ülünk és meg sem állunk egy kis, leszakadó bányászvárosig. Azért látogatunk Komlóra, mert történetesen itt virágoztatta cégét országos hírnevűvé Posta Robi, egyik legérdekesebb ügyfelünk; raádásul egy igen szokatlan iparágban. Rengeteg tanulsággal szolgál ez az esettanulmány. Kattintson a videóhoz!

Tud-e életet menteni az automatizálás?

Ön mit tanácsolna annak a vállalkozásnak, ahol gyakran a napi “normális” munkaidő kétszerese kell ahhoz, hogy a “túl sok” megrendelésnek eleget tegyenek?

Valaki azt tanácsolta nekik, hogy automatizáljanak mindent, amit lehet – mi pedig kiugrottunk a cég egyik helikopteréből.

Kattintson a teljes sztorihoz!

Elegünk lett az unalmas marketing oktatóanyagokból...

Egy extrém esettanulmányt akartunk csinálni; mégpedig azért, mert jól visszaadja azt az óriási ugrást, amit tapasztalni fog a szoftverben körülbelül másfél hét múlva. Ez az esettanulmány nem csak látványban fogja felülmúlni az eddigieket, de tartalomban is.

A MailMasteres részét rögtön kipróbálhatja - a többi látott dolgot inkább ne.... Az esettanulmány vasárnap, szeptember 4-én kerül a postafiókjába.

Ahogy az előző videónál javasoltuk, itt is érdemes feltolni kakaóra a hangerőt és teljes képernyőre kirakni a lejátszót:

 

Oldalak

Oktatóanyagok letöltése

Gyakorlatias marketing útmutatók

Nyerjen betekintést a legeredményesebb online marketing technikák alkalmazásába, akár azonnal!

Oktatóanyagok letöltése