Marketing automatizálás
2
perc
olvasási idő

Automatizálj a bizniszedre szabva, bevált technikákkal a 3 fő üzleti modellre

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2024-04-10
marketing automatizálás biznisz típusra szabva

Van egy titok, amit sokan nem vesznek figyelembe az online üzletben…

…minden vállalkozás más, és ennek megfelelően más automatizációs megoldásokra van szüksége.

Más automatizmusokkal lesz sikeres egy webshop, mint egy infotermékkel vagy szolgáltatói biznisszel foglalkozó vállalkozás. Mások a kihívások, mások a célok, így mást érdemes automatizálni a maximális eredményhez.

Ezt a jelenséget újra és újra tapasztaljuk az ügyfeleinknél.

Számos ügyfelünkkel és az ügyfelünket támogató szakértővel készült interjún keresztül desztilláltuk, letisztítottuk, szintetizáltuk neked, hogy hogyan keresik a pénzt különböző automatizálási best practice-ekkel a főbb üzleti szegmensek, és egyrészt ennek az eredménye ez az egész új honlap, és az alábbi három videó is.

Az alábbiakban megtalálod külön-külön a webshopos, az infotermékes, és a szolgáltató biznisz bevált gyakorlatait, hogyan keresik ők a pénzt, hogyan teszik automatizálttá és önjáróvá az online bizniszüket. Kérlek tehát először nézd meg az alábbi három videó közül azt, amelyik a legjobban rád passzol, majd utána kattints a videó alatti linkre!

Így automatizálj, ha webshopod vagy pár-termékes bizniszed van

Tudjuk, hogy webáruházként vagy akár pár-termékes bizniszként elképesztően értékesek azok a módszerek és eszközök, amik felpörgetik az értékesítést. A videóban pontosan ezeket mutatom:

  • Hogyan lehet olcsón és hatékonyan visszahozni a már megszerzett vevőidet az e-mail marketing segítségével, hogy ne csak a hirdetéseken álljon vagy bukjon a bevételed?
  • Hogyan szegmentálhatod a feliratkozóidat és vevőidet annak érdekében, hogy még relevánsabb és személyre szabottabb üzeneteket küldj nekik?
  • Mik az önműködő vásárlást követő kommunikáció elemei, amik valóban bevételt generálnak és hűséges vevőket hagynak maguk után?

#start-blue#

Ha tehát webáruházad van, kattints ide, és nézd meg hogyan maximalizálhatod az eredményeidet az automatizálás által:
Turbózd fel webshopod forgalmát intelligens email marketinggel!

#end-blue#

Így automatizálj, ha infoterméket, digitális terméket vagy rendezvényeket értékesítesz

Az új weboldalunk egy valóságos kincsesbánya, ha infotermékes, digitális termékes vagy rendezvényes vállalkozást üzemeltetsz. A videóban többek között beszélek arról, hogy:

  • Hogyan tudod hatékonyan gyűjteni az érdeklődőket és vásárlóvá konvertálni őket a megfelelő kampányok és automatizmusok segítségével?
  • Hogyan hozhatod létre és szállíthatod le digitális termékeidet a SalesAutopilot teljes körű támogatásával, beleértve a fizetési és számlázási rendszert is?
  • Hogyan tudod maximalizálni a bevételed és a profitod az upsell és downsell ajánlatokkal, valamint a hatékony vezérlőpult segítségével?

#start-blue#

Ha tehát infotermék bizniszed, oktató bizniszed, digitális termékeket áruló bizniszed van, kattints ide, és nézd meg hogyan maximalizálhatod az eredményeidet az automatizálás által:
Automatizáld a teljes infotermék bizniszed intelligens automatizmusokkal!

#end-blue#

...és Így automatizálj, ha szolgáltató bizniszed van...

A videóból világosan látni fogod, hogy a szolgáltató bizniszben az automatizáció nem csupán a marketingre korlátozódik, hanem a teljes céges folyamatot átöleli, a toborzástól kezdve az ügyfélszolgálati folyamatok csúcsra járatásáig. A videóban szó van arról, hogy:

  • Hogy néz ki egy automata vagy félautomata mégis személyre szabott árajánlat adás folyamat, amivel neked vagy a kollegádnak csak pár kattintásnyi feladatod lesz?
  • Hogyan tudod a CRM funkcióval és a vezérlőpulttal gördülékenyebbé tenni és tehermentesíteni az ügyfélszolgálatod munkáját, mindezt mesterien összekötve az ügyfél-elégedettség méréssel?
  • Hogyan tudod a szerződéskötést teljesen online és automatizált mederbe terelni?
  • Hogyan automatizálhatod akár a teljes toborzási folyamatot, amihez a weboldalon egy egyszerű, de konkrét folyamatábrát is találsz?

#start-blue#

Ha tehát infotermék bizniszed, oktató bizniszed, digitális termékeket áruló bizniszed van, kattints ide, és nézd meg hogyan maximalizálhatod az eredményeidet az automatizálás által:
Irányítsd a teljes szolgáltatóibizniszed egyetlen szoftverből!

#end-blue#

Nincs a bizniszed a listán? Semmi gond!

A fenti három a három fő MEGKÖZELÍTÉS, amely működik az online automatizálásban, de mi is értjük, hogy nem mindenkinek webáruháza, infobiznisze, vagy szolgáltató cége van!

Úgyhogy figyelj csak, ha az előző három opciónál úgy érezted, hogy lemaradtál! :)

  • (D) A fenti első videó megnézése után klikk ide, ha PÁR TERMÉKED van, és te is érzed, hogy emiatt nem érdemes webshopot nyitni. Neked tökéletes egy (vagy néhány) megrendelési űrlap. Neked a webshoposoknak való automatizmusokat ajánljuk!
  • (E) A fenti második videó megnézése után kattints ide, ha ÉLŐ RENDEZVÉNYEK promózása, és az ezekre való résztvevők gyűjtése teszik ki az online tevékenységed jelentős részét. A te bizniszed az infotermékesekéhez a leghasonlóbb, tehát a nekik tanított módszereket javasoljuk számodra is.
  • (F) Ha pedig másoknak segítesz MEGVALÓSÍTÁSBAN, akár marketing ügynökség, PPC ügynökség, weboldal készítő cég, stb. vagy. A te bizniszed trükkös, mert amit neked javaslunk, az ötvözete a szolgáltatói biznisznek és az infomarketingnek. Az előbbi lefedi a termelést, az utóbbi az ügyfélszerzést.

Kérlek válassz a fenti videók és fenti linkek közül, hogy azt a stratégiai arzenált mutassuk neked, ami számodra a leginkább releváns!

Még egy jó tanács a végére: a videókat és az alattuk linkelt oldalakat nem csak egyszer érdemes megnézni. Használd őket útmutatóként, és térj vissza hozzájuk, amikor újabb lépéseket tervezel vagy finomítani szeretnél a stratégiádon!

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet