Marketing automatizálás
3
perc
olvasási idő

Indulj és fejlődj gyorsabban a Salesautopilot támogatási lehetőségeivel

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2024-04-30
gyorsindulás és fejlődés a Salesautopilot támogatásokkal

Minden igazán jó szoftver elengedhetetlen eleme a felhasználóbarát támogatás, ami elindít a megfelelő irányba, átsegít az elakadásokon, és segít, hogy a szoftver igazi társad legyen a vállalkozásod építésében.

A SalesAutopilotnál ezt mi is 100%-ban így gondoljuk.

Ugyan az elmúlt évben ügyfeleink 50%-a egyáltalán nem, további 20-30% pedig maximum évente 1-2-szer vette igénybe technikai támogatásunkat – bőven elég volt nekik részletes Tudásbázisunk – mégis fontos lehet, hogy ismerd változatos támogatási lehetőségeinket, amelyek közül néhányat még csak az elmúlt hónapokban kezdtünk el felajánlani ügyfeleinknek.

Ezek miatt szeretném neked bemutatni támogatási palettánk teljes egészét új weboldalunk segítségével, hogy tisztán láss, és hogy tudd, milyen támogatásra számíthatsz a SalesAutopilottal való induláskor, újrainduláskor, vagy éppenséggel automatizmusaid továbbfejlesztésekor.

Mai videóm akkor is hasznos, ha már ügyfelünk vagy, de akkor is, ha még csak kacérkodsz a gondolattal.

Így segít a videó, ha még nem vagy SalesAutopilot felhasználó:

  • Ha már szemezgetsz a SalesAutopilottal, és már az elején tudni akarod milyen segítségnyújtás érhető el a szoftver mellé, akkor ez a videó megválaszolja a kérdéseidet.
  • Ha tudni szeretnéd, melyek az alap – ingyenes – lehetőségek, és milyen opcióid lesznek, ha te gyorsabban akarsz haladni, mint ahogy önkiszolgáló módon lehetséges.

SalesAutopilot felhasználóként ezért igazán hasznos a videó:

  • Egyértelmű lesz milyen kérdésekben számíthatsz ingyenes és, és milyen esetben fizetős segítségre. Mi fér bele az alapszintű technikai támogatásba, és mi az, ami már prémium támogatást kíván.
  • Megismerhetsz három új támogatási formát is, amit mág régóta kértek ügyfeleink, és az elmúlt hónapban kísérleti jelleggel ügyfeleink szűkebb körével már elkezdtük tesztelni ezeket.

Milyen helyzetekben segít az ingyenes vagy prémium szakértői támogatás a SalesAutopilot-nál?

  • Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan elindulni a szoftverrel, úgy, hogy az kifejezetten az aktuális céges céljaidat valósítod meg. Ebben kétféleképpen is segítünk, ráadásul teljesen ingyen.
  • Ha szeretnél elsőre profi rendszereket építeni, miközben meg is tanulod az építés alapjait, és megspórolnád a Tudásbázis átböngészésére szánt időt, Támogató Coaching szolgáltatásunk fog segíteni neked, melyet igencsak imádnak ügyfeleink!
  • Ha elakadtál az építés közben, vagy valami nem működik az általad épített rendszeredben, akkor Prémium Technikai Támogatásunkat tudjuk felkínálni számodra.
  • Ha pedig szeretnél gördülékenyen elindulni, de a technikai beállításoktól kiráz a hideg, akkor a hamarosan elérhető Email Marketing Alapbeállítások szolgáltatásunk szól neked.

Ezen az oldalon meg tudod nézni az össze elérhető és érkező támogatási lehetőséget.

Fenti videónk vadonat új weboldalunkat – és a te vadonat új lehetőségeidet – bemutató sorozatunk 5. része, melyben bemutatom hogyan fedezheted fel újra az online jelenlétedben rejlő HATALMAS lehetőségeket.

A sorozat korábbi videóit itt találod, érdemes őket is megnézni:

  1. Lesd el, miként tudod a legjobban szolgálni a piacodat a webes megjelenés stratégiai szemléletű megközelítésével: Online Automatizálás Újratöltve: új irányok és lehetőségek számodra is!
  2. 5+1 rövid pontban megmutatom, hogyan tudod a legjobban kihasználni az új weboldalunkon található elképesztő mennyiségű tudást és értéket: Itt a térképed a sikeres automatizációhoz, több bevételhez és önjáró vállalkozáshoz!
  3. Tudd meg milyen automatizálási best practice-ekkel keresheted a legtöbb pénzt a te biznisz típusodban: Automatizálj a bizniszedre szabva, bevált technikákkal a 3 fő üzleti modellre
  4. Ez a videó fog a legtöbbet segíteni a marketing automatizálási stratégiád hosszú távú kialakításában: Rakd össze az éves automatizálási stratégiád ezzel a listával
Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet