Önműködő értékesítés ...egyszer s mindenkorra!
 

Felépítjük Önnel önműködő értékesítési- és marketing rendszerének gerincét! Megcsináljuk, és egyben meg is tanítjuk Önnek!

Segítünk Önnek elindulni azon az úton, amin továbbmenve kimagasló eredmények és egy vadonatúj vállakozói élmény, több szabadidő, kevesebb stressz, és egy élhetőbb élet vár Önre!

Amennyiben nincs meg a szükséges szabad kapacitása ennek a fejlesztésnek az elvégzéséhez, amennyiben a napi rutin, a napi nyereség megtermelése felemészti az összes idejét és energiáját lehet, hogy ki kell mondanunk: Az Ön egyetlen esélye a továbblépésre, ha közösen összerakjuk első rendszereit.

Egy időre így is késznek kell lennie legalább részben félrerakni mindennapi rutinfeladait annak érdekében, hogy tanulhasson, hogy lássa mit csinálunk, és hogy aztán kicsivel később többszörös nyereséget realizálhasson...

De lássuk miről is beszélünk!

Mennyit érne Önnek, ha első önműködő értékesítési rendszere - mérettől függően - néhány órán, de legfeljebb néhány héten belül élesben futhatna?

Egyik kiemelkedően sikeres ügyfelünk, Baráth András így fogalmazott:

Amennyiben ez így van, mennyit érne meg Önnek, hogy ez a rendszer mondjuk 4 hét múlva élesben fusson az Ön cégénél?

Persze a kérdés csal egy kicsit, hiszen ahhoz, hogy az eredmények a várt módon elkezdjenek jönni, az automatizált rendszernek megfelelő marketing koncepciókat és jól megírt üzeneteket kell hordoznia. Tegyük fel azonban, hogy ezzel nem lesz baj, hogy már jelenleg is tudja, hogy mit kell mondania az érdeklődőinek ahhoz, hogy ügyfelekké váljanak...

A MailMaster-rel egy pár órás projekt sokszor képes kiváltani egy 1-2 milliós egyedi fejlesztést...

Egyik ügyfelünk azzal fordult hozzánk, hogy segítsünk neki a MailMaster-rel kiváltani korábbi webes értékesítési és ügyvételi rendszerét, melyet kb. 2.5 millió forintért fejlesztettek a számára évek alatt, még nincs kész, és nagyon nehézkes vele a munka, sőt időnként a fejlesztők is el-eltűnnek a "radarról". Egy kb. 250 ezer forintos konzultációs folyamat során pár hét alatt sikerült felépíteni az ügyféllel együtt azt a MailMaster rendszert, ami teljesen átvette a régi rendszer feladatait. Ez az új MailMaster rendszer hiba nélkül működik, és az ügyfél bármikor tudja módosítani, továbbfejleszteni.

Egy másik ügyfelünk a tavaly nyáron kb. 2 millió forintért készíttetett, nem különösebben jól "muzsikáló" weboldalát úgy váltotta ki a MailMaster-rel, hogy kb. 150.000 Ft-ot fizetett egy weboldalkélszítőnek néhány MailMaster landing page sablonért, némi konzultációért és a rendszer alapszintű összekattintgatásáért. A rendszer szintén pár hét alatt készült el, és a rendelések azonnal elkezdtek jönni. Kártyás fizetéssel és automatikus számlázással.

Miért ne tudna Ön is akár 90%-ot spórolni webes fejlesztési költségein?

Szóval akkor mennyit érne Önnek egy ilyen közös rendszerépítés?

Megérné 3 havi teljes jövedelmét?

Hát persze, hogy megérné, hisz így ez a beruházás már a negyedik hónapban tiszta nyereséget hozna Önnek, és onantól MINDEN HÓNAPBAN, mégpedig kéz érintése nélkül!

Persze nem akarjuk túlzottan leegyszerűsíteni sem: szinte biztos, hogy még a legnagyobb csomagunkban lévő összetett rendszer felállítása sem fogja önmagában és azonnal megduplázni az üzlete forgalmát, de mindenképpen jelentős előrelépést fog hozni, és ami a legfontosabb, kijelöli Önnek azt az utat amin továbbmenve kimagasló eredményeket érhet el!

Egy új vállalkozói korszak mindössze néhány hét közelségben?! Látnia kell mindennek az értékét és súlyát!

Éppen most lép a vállalkozásával a jövedelmezőségnek és válallkozói életminőségnek egy vadonatúj korszakába!

Bár nem volna túlzás, de nem fogjuk elkérni háromhavi jövedelmét. Még egy havit sem. Mint tudja, a mi igazi érdekeltségünk nem abban van, hogy egyszer begyűjtsünk Öntől annyi pénzt amennyit csak bírunk, hanem az, hogy segítsünk Önnek annyi pénzt keresni amennyit csak bír. Amint ez megtörténik, örömmel és teljes természetességgel fogja használni a MailMastert, és kifizetni annak méltányos havidíjait.

Ennél fogva, egy - gyakorlatilag - jelképes összegért összerakjuk Önnel önműködő értékesítési- és marketing folyamatainak gerincét...

MailMaster "Villámgyors Rendszerépítés" Csomagok

FONTOS! - A csomagok mindegyike feltételezi, hogy az adott folyamatok által hordozott üzenetek (azaz szövegek) rendelkezésre állnak; hogy azokat Ön megírja, vagy már megírta. Ez a megvalósítási és coaching szolgáltatás a rendszerépítésre és a konkrét MailMasterrel történő automatizálásra vonatkozik és NEM TARTALMAZ:

 • sem marketing tanácsadást (pl. nem fogjuk kitalálni, hogyan pozicionálja cégét),
 • sem szövegírást (pl. nem fogunk kampányszöveget írni)!

Alap csomag

Építsen adatbázist, gyűjtsön feliratkozókat, és kezdjen el kommunikálni eddigi feliratkozóival, olvasóival vagy ügyfeleivel!

Létrehozzuk első hírlevéllistáját egy hozzá tartozó feliratkozó űrlappal, ami elkezdi gyűjteni az érdeklődőit weboldaláról és/vagy Facebook oldaláról, majd összerakunk ehhez egy önműködő email sorozatot. Ha már vannak korábban gyűjtött feliratkozói, őket is importáljuk a MailMaster-be.

"Mi van a dobozban?"

 • Egy egyszerű hírlevél rendszer, ami az alábbi lépésekben készül el:
 • Alapos igényfelmérés, hogy tudjuk, mire van szüksége.
 • Villámgyors tervezés, hogy a legcélszerűbb módon tudjunk segíteni.
 • Közös kivitelezés Skype-on vagy Google Hangout-on.
 • Kivitelezésről készült képernyővideó, hogy képes legyen folytatni a munkát.
 • Utókövető telefonhívás, hogy megbizonyosodjunk afelől, hogy tényleg boldogul.

 

A "Villámgyors Rendszerépítés" Alap csomag ára 98.000 Ft + áfa

Standard csomag

Az adatbázis építés "kötelező" elemeinek létrehozásán kívül segítünk Önnel elkezdeni a profi online értékesítést is!

Az Alap csomagban foglaltakon kívül létrehozunk Önnek egy megrendelési (vagy ajánlatkérő, vagy kapcsolatfelvételi) listát és hozzá tartozó űrlapot, amiben akár azonnal elkezdheti termékeit értékesíteni, akár bankkártyás fizetéssel és automatikus számlázással, vagy ha a rendelés felvétel vállalkozása specialitásai miatt nem lehetséges, kialakítjuk első ajánlatkérő / adó, vagy kapcsolatfelvételi rendszerét.

"Mi van a dobozban?"

 • Egy hírlevél rendszer és egy megrendelési / ajánlatkérő / kapcsolatfelvételi rendszer, melyek az alábbi lépésekben készülnek el:
 • Alapos igényfelmérés, hogy tudjuk, mire van szüksége.
 • Telefonos egyeztetés, hogy pontosítsuk az igényeket és a lehetőségeket.
 • Villámgyors tervezés, hogy a legcélszerűbb módon tudjunk segíteni.
 • Tanácsadónk alapos előkészítése, hogy amit lehet, és érdemes, már előre elkészítsünk az Ön MailMaster fiókjában.
 • Közös kivitelezés személyesen (a MarketingSzoftverek irodájában), esetleg Skype-on vagy Google Hangout-on.
 • Kivitelezésről készült képernyővideó és használati útmutató, hogy képes legyen folytatni a munkát.
 • Utókövető telefonhívás, hogy megbizonyosodjunk afelől, hogy tényleg boldogul.
 • Kisebb finomítások elvégzése, képernyő videóval és dokumentációval.

FONTOS: Annak érdekében, hogy közös nyelvet beszélhessenek tanácsadónkkal, illetve, hogy a későbbiekben a lehető legnagyobb eredményességgel fejleszthesse tovább az elkészült rendszert, ezen csomaghoz az "Önműködősítő tréning"-en való részvétel mindenképpen szükséges (videó verzió is elérhető, ha nem tud eljönni). A csomag ára nem tartalmazz a tréning díját.

A "Villámgyors Rendszerépítés" Standard csomag ára 168.000 Ft + áfa

Profi csomag

Összetett online marketing rendszer akár többszörös adatbázis építéssel, online értékesítéssel, CRM rendszer bevezetéssel.

Amennyiben a Standard csomagban foglaltakon túl több listára van szüksége, azaz több egymástól független kommunikációs, vagy értékesítési folyamata van, erre a csomagra van szüksége

Egy kész email marketing, CRM, és értékesítési rendszert kap, amiben akár értékesítő kollégákat is képes lesz kezelni. Extraként létrehozunk Önnek cége arculatához illeszkedő levél-, űrlap-, és landing page sablonokat is, hogy rendszere bővítése a továbbiakban is gyerekjáték legyen.

"Mi van a dobozban?"

 • Összetett, több (legfeljebb 6) listás hírlevél, kommunikációs, értékesítési és CRM rendszer, melyek az alábbi lépésekben készülnek el:
 • Alapos igényfelmérés, hogy már az első találkozás előtt megismerkedjünk Önnel és cégével.
 • Személyes találkozás (a MarketingSzoftverek irodájában), amikor pontosítjuk az igényeket és a lehetőségeket.
 • Tervezés és előkészítés hogy a legcélszerűbb módon tudjunk segíteni.
 • Közös kivitelezés személyesen (a MarketingSzoftverek irodájában).
 • Kivitelezésről készült képernyővideó és használati útmutató, hogy képes legyen folytatni a munkát.
 • Három hónapig tartó utókövetési folyamat, hogy megbizonyosodjunk afelől, hogy tényleg boldogul.
 • Kisebb-nagyobb finomítások elvégzése, képernyő videóval és dokumentációval.

FONTOS: Annak érdekében, hogy közös nyelvet beszélhessenek tanácsadónkkal, illetve, hogy a későbbiekben a lehető legnagyobb eredményességgel fejleszthesse tovább az elkészült rendszert, szükséges, hogy részt vegyen "Önműködősítő tréning"- ünkön és a "Rendszerépítési tréning" tréningünkön is. A csomag ára nem tartalmazza a tréningek díjait (mindkét tréning videó verzióban is elérhető, ha nem tud eljönni)

A "Villámgyors Rendszerépítés" Profi csomag ára 278.000 Ft + áfa

Prémium csomag

Tetszőlegesen összetett online marketing rendszer korlátok nélkül. Összerakjuk a cége számára szükséges tetszőlegesen összetett online marketing rendszert, bármi is legyen ennek része*

* : A "bármi" szó jelentése ebben a csomagban bármi, ami a MailMaster-ben összeállítható programozás nélkül (ez igen-igen sok mindent magában foglal), és ami nem haladja meg a kezelhetőség határait a felhasználó - tehát az Ön - MailMaster és egyéb technikai felkészültségét figyelembe véve (magyarul: bármit elkészíthetünk, amire az Ön cégének szüksége van, de csak olyat készítünk, amit Ön kezelni is fog tudni. Nem fog úgy járni, mint korábbi szoftverével, ahol ott volt a remek rendszer, csak éppen nem tudta kezelni, és csak fizette a havidíjat feleslegesen!)

Egy tetszőlegesen összetett kész email marketing, CRM, és értékesítési rendszert kap, amiben akár értékesítő kollégákat is képes lesz kezelni. Extraként létrehozunk Önnek cége arculatához illeszkedő levél-, űrlap-, és landing page sablonokat, is, hogy rendszere bővítése a továbbiakban is gyerekjáték legyen.

Amennyiben a Profi csomagban foglaltakon túl több listára van szüksége, azaz több egymástól független kommunikációs, vagy értékesítési folyamata van, erre a csomagra van szüksége.

"Mi van a dobozban?"

 • Tetszőleges összetettségű több listás hírlevél, kommunikációs, értékesítési és CRM rendszer, melyek az alábbi lépésekben készülnek el:
 • Alapos igényfelmérés, hogy már az első találkozás előtt megismerkedjünk Önnel és cégével.
 • Személyes találkozás (a MarketingSzoftverek irodájában), amikor pontosítjuk az igényeket és a lehetőségeket.
 • Tervezés és előkészítés hogy a legcélszerűbb módon tudjunk segíteni.
 • Közös kivitelezés személyesen (a MarketingSzoftverek irodájában).
 • Kivitelezésről készült képernyővideó és használati útmutató, hogy képes legyen folytatni a munkát.
 • Három hónapig tartó utókövetési folyamat, hogy megbizonyosodjunk afelől, hogy tényleg boldogul.
 • Kisebb-nagyobb finomítások elvégzése, képernyő videóval és dokumentációval.

FONTOS: Annak érdekében, hogy közös nyelvet beszélhessenek tanácsadónkkal, illetve, hogy a későbbiekben a lehető legnagyobb eredményességgel fejleszthesse tovább az elkészült rendszert, szükséges, hogy részt vegyen "Önműködősítő tréning"- ünkön és a "Rendszerépítési tréning" tréningünkön is. A csomag ára nem tartalmazza a tréningek díjait (mindkét tréning videó verzióban is elérhető)

A "Villámgyors Rendszerépítés" Prémium csomag ára 558.000 Ft + áfa

Csomagok elemei és árai

  Alap
Csomag

Standard
Csomag

Profi
Csomag
Prémium
Csomag
A Csomag egyszeri díja, mely előre fizetendő, amennyiben az első egyeztetés után jelezzük, hogy vállaljuk a projektet. 98.000 Ft
+ áfa
168.000 Ft
+ áfa
278.000 Ft
+ áfa
558.000 Ft
+ áfa
Egyszerű hírlevél rendszer kialakítása Igen      
Hírlevél és megrendelési rendszer kialakítása   Igen    
Összetett marketing rendszer kialakítása     Igen  
Korlátlanul összetett marketing rendszer kialakítása       Igen
Listák max száma 2 3 6 Korlátlan
Összekapcsolás más rendszerrel - max 2 max 3 Korlátlan
CRM bevezetés - - Benne van Benne van
Cégre szabott levél és űrlap sablon - - 1-1 db 2-2 db
Ingyenes ügyfélszolgálati támogatás folyamatos folyamatos folyamatos folyamatos
Ingyenes tanácsadói támogatás - 1 hó 3 hó 3 hó
Extra lista bekötése a rendszerbe - - 20.000 Ft
+ áfa
Benne van
Extra rendszer összekapcsolás - 10.000 Ft 
+áfa / db
10.000 Ft
+áfa / db
Benne van
Extra cégre szabott levél, landing page és űrlap sablon - - 18.000 Ft / db 18.000 Ft / db
Extra rendelhető tanácsadói támogatás díja - - 12.000 Ft / hó (javasolt max.:
+3 hó)
12.000 Ft / hó (javasolt max.:
+9 hó)
Extra programozás - - 12.000 Ft / óra 12.000 Ft / óra

A megvalósítás minden esetben egy négy lépéses forgatókönyvet követ:

 • Tanácsadónk részletesen kikérdezi a vállalkozásáról, míg át nem látja az Ön és cége valódi szükségeit. Ebben a lépésben cégük marketingjének pillanatnyi helyzetét figyelembe véve megállapítjuk, hogy javasoljuk-e (vállaljuk-e) az Önök számára ezen szolgáltatásunkat.
 • Amennyiben vállalható a projekt, az információgyüjtést tervezési, megfontolási fázis követ, ahol tanácsadónk egy az Ön üzletére ideális javaslattal áll elő.
 • Az elkészült javaslat alapján összeállítunk egy ellenőrző listát, amelyet módszeresen követve létrehozzuk Önműködő folyamatait. Az ellenőrző lista tartalmazni fogja az Ön, szövegírással kapcsolatos feladatait is, melyeknek teljesítése feltétele a rendszer üzembe helyezésének.
 • Látnia kell, hogy a fejlesztés gyors és eredményes megvalósulásához közös nyelvet kell beszélnie tanácsadónkkal. Önnek szüksége lesz elegendő mennyiségű információra ahhoz, hogy PONTOSAN tudja és értse, hogy mit és miért fogunk csinálni. Ön és tanácsadónk meg kell hogy értsék egymást, ugyanazokkal a kategóriákkal kell, hogy gondolkozzanak.

  A szükéseges tudás megszerzéséhez a legjobb eszközök a következők:

  • "Nagy ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ" - Ingyenes videó oktatósorozat, melyben megmutatjuk és láttatjuk Önnel, hogy nem csak értelmes, de megvalósítható javaslataink vannak, amelyek szó szerint forradalmasíthatják a vállakozását. Olyan koncepciók amelyek méltóak arra hogy kövesse azokat.
  • Önműködősítő Tréning - Egyetlen nap alatt átvesszük az összes alapvető rendszert, mégpedig a megvalósíthatóság szintjén. (Standard és Profi csomag rendelése esetén kötelező)
  • Rendszerépítési tréning (Profi és Prémium csomag rendelése esetén kötelező)

Ön egyetlen döntésre, és néhány hétre van attól, hogy egy új korszakot nyisson üzleti életében! A marketing és értékesítés automatizálás - ahogyan mi műveljük - az eddigi lehetetlent teszi, lehetségessé, sőt önműködő, "hétköznapi" automatizmussá.

Az Önműködő értékesítés egyszer s mindenkorra kiszabadítja Önt a korlátok közül. Tegye meg a következő lépést az alábbi megrendelési űrlap kitöltésével!

Az Ön szolgálatában:

 
 

Csepregi Balázs, MarketingSzoftverek

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/30/624-3934. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.