Önműködő értékesítés ...egyszer s mindenkorra!

Rendszerépítés a SalesAutopilot szoftverrel

A Professzionális adatbázis-, e-mail marketing, CRM, és CRM automatizálás tréning sorozat keretében

Tréingjeinken részletes esettanulmányokon keresztül mutatjuk be az adatbázis- és e-mail marketing, a CRM és CRM automatizálás legeredményesebb módszereinek technikai megvalósítását akár Önnek, akár webmesterének!

A helyek száma limitált, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk!

A SalesAutopilot szoftver MailMaster néven 2002-ben egy egyszerű hírlevél szoftvernek indult, mára azonban egy komplex értékesítés támogató, CRM automatizálási szoftverré nőtte ki magát.

Az alapfunkciók elsajátítáta a Tudásbázis videóinak köszönhetően pár óra alatt lehetséges, azonban egy igazán eredményes online üzlet jóval többet követel, mint egyszerű hírlevelek küldözgetése.

Az alábbiakban felsorolt lehetőségek csak néhány a SalesAutopilot haladó funkciói közül, melyek ugyan külön külön is óriási eredményekkel kecsegtetnek, mégis amelyeket csak néhány felhasználó ismer, és még kevesebben alkalmazzák őket:

 • Automatizált, viselkedés vezérelt email és SMS kampányok,
 • Piackutatási és ügyfél elégedettségi felmérések,
 • Automatizált szegmentálás, és az értékesítési folyamat valamint a tartalom szegmensekre alapuló automatikus személyre szabása,
 • Félautomata értékesítési folyamatok alkalmazása,
 • Ügyviteli rendszer illetve ERP integráció,
 • Az értékesítési csapat és a telemarketing támogatása,
 • Kifinomult kintlevőség kezelés,
 • Integrált e-mail, DM és SMS kampányok
 • Teljes CRM automatizálás és "hagyományos" értékesítési CRM

Mivel az ezen lehetőségeket biztosító funckiók nagyja az elmúlt időszakban került kifejlesztésre eddig a felhasználók leleményességére volt bízva, hogy megtalálják-e a funkciókat a szoftverben, és tudnak-e élni a lehetőséggel.

2014.06.01.
Ma már minden magyarországi KKV- nak is kötelező valamilyen CRM, és hírlevelező szoftvert használnia, erre pedig hosszas próbálgatás után rá kellett jönnöm, hogy jelenleg nincsen jobb a piacon ,mint a SalesAutopilot!

Tematikus tréningsorozat a szoftver lehetőségeinek maximális kiaknázásáért

A 2010. júliusában indult tréningsorozat kezdőtől a haladó szintig minden részletet megtanít a SalesAutopilot felhasználóinak, ami ahhoz kell, hogy eredményeik folyamatosan növekedjenek, miközben az automatizálás fokának növelésével a szükséges erőfeszítések folyamatosan csökkenjenek.

Rendszerépítés a SalesAutopilot szoftverrel

A tréning tematikájában szerepel a SalesAutopilot CRM, valamint az eCommerce funkcionalitásának alkalmazása is.

2017. április 6., csütörtök, 8:30 - 16:30
2017. június 15., csütörtök, 8:30 - 16:30
2017. augusztus 10., csütörtök, 8:30 - 16:30
+ videó verzió fizetés után AZONNAL

Ezen a haladó szintű tréningen:

 • Részletesen bemutatjuk a professzionális értékesítési rendszerek felépítésével kapcsolatos legfontosabb elméleti alapokat, tisztázzuk a CRM és CRM Automatizálás fogalmakat és módszertani alapokat.
 • Bemutatjuk az automatizált értékesítési rendszerek felépítésének 13 pontos, bárki által alkalmazható és megismételhető módszertanát, azaz az egyes lépéseket, mind marketing, mind technikai szempontból.
 • Bemutatjuk, hogy hogyan lehet tökéletes összhangot (és átjárást) teremteni az automatizált online értékesítési rendszerek és az üzletkötői köreműködést is igénylő értékesítési között.
 • Bemutatjuk a mindennapi használat apró fortélyait, azokat az apróságokat, amelyek nekünk is jelentős időt takarítanak meg minden egyes kampány vagy értékesítési rendszer összerakása során
 • Részleteiben tárgyaljuk a SalesAutopilot CRM csomagjának funkcióit és használatát.

A tréning végén továbbá minden felmerülő kérdést megválaszolunk. Addig maradunk, amíg a résztvevőknek vannak kérdései.

2014.01.15.
Ahhoz, hogy rendkívül bonyolult értékesítési rendszereket hozz létre szükséges megismerned azokat a módszereket, amelyekkel le tudod képezni az üzleti folyamataidat a salesautopilot alapelemeire. A program kezelésének elsajátítása utána már gyerekjáték. Rengeteg ötletet kaphatsz, amit akár beépíthetsz a saját értékesítésedbe. Nincsenek sémák, de itt működnek a "best practice"-ok. Itt igazából ezek a dolgok a legeredményesebbek. Működik, de neked kell létrehozni, emiatt ez egy nagyon-nagy segítség a tervezéshez, kivitelezéshez.

Tényleg tréning!

A SalesAutopilot Rendszerépítés Tréning minden blokkjának első részében bemutatjuk Önnek az adott témát, módszert, szemléletmódot, majd az idő túlnyomó részében olyan tempóban és módon mutatjuk be a gyakorlati alkalmazást, hogy mindenki el tudja kezdeni a megvalósítást saját számítógépén. (Hozott számítógép szükséges, vezetékes internet rendelkezésre áll.)

Előadásainkat, tréningjeinket az alábbi kiemelkedő tapasztalatú munkatársaink tartják. Amennyiben egy adott rendezvény tematikája nem kifejezetten valamelyik szakember személyéhez kapcsolódik, az egyes rendezvények előadója nem minden alkalommal ugyanaz a munkatársunk.

Csepregi Balázs
SalesAutopilot társtulajdonos
15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Krem Attila
Tréner
Marketing tanácsadóból, mint SalesAutopilot ügyfélből lett a csapat trénere.

Khauth György
SalesAutopilot társtulajdonos
A szoftver vezető fejlesztőjeként ismerik a legtöbben. Az elmúlt néhány évben az Önműködő Értékesítés területére koncentrálva csapatával egy olyan szoftvermegoldást dolgozott ki és fejleszt folyamatosan, amely a legtöbb cég értékesítését képes forradalmasítani.

Mindenképpen Önnek való a Rendszerépítés Tréning, ha:

 • Már ismeri a SalesAutopilot használatának alapjait, a listák, űrlapok, levelek és időzítésének kezelését, és szeretne továbblépni a haladó és egyre eredményesebb használat felé.
 • Cége e-mail marketingje több (vagy azt tervezi, hogy több lesz), mint egy-egy havi hírlevél kiküldése. Ha szeretne minél több automatizált, mégis intelligens módon megvalósított marketing és értékesítési folyamatot működtetni.
 • Ha már régebb óta használja a SalesAutopilotot, és a listák sokasága kezdi maga alá temetni, fiókja kezd átláthatatlan lenni, és szeretne egy olyan módszertant megismerni, amellyel akár évekig is áttekinthető és könnyen kezelhető lesz marketing rendszere - még akkor is, ha több tucat listával és sok száz levéllel dolgozik.
 • Ha szeretne kialakítani egy online értékesítésből és üzletkötői értékesístésből is álló összehangoltan működő rendszert.
 • Ha szeretne konkrét, működő példákat látni profi értékesítési rendszerekrekre.
 • Ha nincs rá pénze, hogy online rendszerének kiépítését teljes mértékben rábízza egy online marketing tanácsadóra és/vagy weboldal készítő cégre.
 • Ha nincs rá ideje, hogy mindenre magától kelljen rájönnie, ha azt szeretné, hogy gyorsan és hatékonyan meg tudja valósítani elképzeléseit.
 • Ha Ön SalesAutopilot partner, vagy az szeretne lenni, és szeretne másoknak is hatékony segítséget nyújtani jövedelmező online rendszerük felépítésében.

Ha nem gond, hogy eljöjjön, akkor...

Élő Tréning

...de ha külföldön vagy az ország másik végében él, ha gondot okoz az utazás, vagy bármilyen okból kifolyólag helyhez van kötve, vagy csak biztos akar lenni benne, hogy nem szalaszt el egyetlen értékes gondolatot sem, akkor:

Prémium Minőségű Online Videó!

Nézze a tréinget saját íróasztalától vagy karosszékéből, és érjen el áttörést értékesítési és marketing rendszere felépítésében egyetlen nap alatt.

A videó felvétel prémium, mert:

 • Valódi TV Show műsor minőségben készült a felvétel, így Ön biztosan nem fog elaludni a számítógépe előtt.
 • Nagy felbontásban közvetítjük az előadók képernyőjét is (NEM a kivetítőt, hanem a képernyőt magát), így pontosan látja, mit csinálnak a szoftverben, és könnyedén tudja azt követni.
 • HD minőségben készült a felvétel, hogy tényleg lássa, amit látnia kell.

Ha megfordítjuk a doglot, a Prémium minőségű Online Videó azt jelenti, hogy nem kell nagyítóval nézni a képernyőt, nem szaggat a hang, és nem egy 10 perc alatt összerakott Powerpoint prezentáció diáit kell perceken át néznie. Mindezek helyett olyan felvételre számíthat, amit bármelyik TV csatorna is megirigyelne.

Az online videó további előnyei:

 • Nyugodtabban, relaxáltabban tud részt venni a programon, mert már a tréning előtt fel tud készülni az anyagból, így ott biztosan nem fog lemaradni.
 • Ha mégsem tudna részt venni a tréningen, akkor sem marad le semmiről.
 • A későbbiekben is akárhányszor újra meg tudja nézni a felvételt, és alaposan be tudja gyakorolni a tanultakat, így összetett rendszereket is játszi könnyedséggel tud majd készíteni

2014.03.22.
Nagy segítség volt az előzetesen elküldött videó! Felkészülten mehettünk a gyakorlat centrikus napra! Az külön pozitív volt, hogy gyakorlatilag minden résztvevő felmerülő gondjára jutott idő... Többek közt az én felmerülő problémám is megoldódott Balázs segítségével. Köszönöm!
2014.04.03.
Ha örömmel szolgálnál ki több vevőt a webáruházadban és fogalmad sincs merre indulj, hallgasd meg Balázs tréningjét! -Ha a szívvel-lélekkel felépített üzletedet ostoba konkurensek hada gátlástalanul másolja, akkor erre a komplex rendszerre van szükséged, imádni fogod a gyümölcsét! - Komplett megoldóképlettel indulhatsz haza, már "csak" meg kell valósítanod. A kezed nem lesz elengedve, bármikor rendelkezésedre áll a tananyag videon, és az ügyfélszolgálatra is számíthatsz. Ne izgulj, nem fogsz unatkozni!

Az elő tréning pontos helyszíne:

SalesAutopilot Központi Iroda, 1024. Budapest, Margit krt. 31-33. félemelet 4.

A tréning részletes programja (a tréning tematikája alkalomról-alkalomra finomodik, illetve a résztvevők igényei miatt is kis mértékben változik):

8:00 - 8:30 - Regisztráció

8:30 - 9:15 - Alapozás: Amit a marketing automatizálásról SEHOL máshol nem tanítanak

Megnézzük, milyen nehézségek szoktak felmerülni összetettebb értékesítési rendszerek készítésénél, és áttanulmányozzuk az értékesítési rendszerek alapfogalmait, amikre a nap során építkezni fogunk. Áttekintjük a legegyszerűbb már összetettnek tekinthető értékesítési rendszer felépítésének fontos részleteit, ugyanis ezen ismeretekre fogunk építeni a nap során.

9:30 - 10:15 - eCommerce modul: Online kereskedő gépek létrehozása percek alatt

Alaposan áttekintjük az eCommerce modul működésének alapjait, előnyeit, és használatának módját. Bemutatjuk, hogyan tud az eCommerce modul kiváltani VAGY hihetetlen erővel ellátni egy webáruházat.

10:30 - 11:15 - Bámulatosan profi értékesítési rendszerek készítése 12 egyszerű lépésben

Ez a nap legfontosabb blokkja. Bemutatjuk azt a tíz éves tapasztalatra épülő módszertant, amelynek 12 pontja akár egy nagyobb jegyzetpapíron is elférne, és amely még a legbonyolultabb rendszer felépítését is egy lépésről-lépésre követhető feladatsorrá egyszerűsíti. Eddig nem volt olyan személyes konzultációnk és konkrét ügyfél problémánk, amelyre ne nyújtott volna megoldást ez a módszertan.

11:15 - 12:15 - Közös ebéd egy közeli étteremben (választható)

Kényelmes és ízletes üzleti ebéd nívós környezetben, ahol lehetőség adódik a tréning témájához távolabbról kapcsolódó témák megvitatására is. (5 perc sétára a tréning helyszínétől.)

12:30 - 13:15 - Extrém helyzetek megoldása a SalesAutopilot-tal

Az előző blokkban megismert módszertan részleteit értelmezzük, és megtanuljuk alkalmazni a saját helyzeteinkre. Átnézzük továbbá a legextrémebb helyzeteket, és hogy ezekre hogyan alkalmazhatóak a tanultak.

13:30 - 14:15 - SalesAutopilot CRM: A marketing automatizálás és a CRM új dimenziója

Részletesen bemutatjuk a SalesAutopilot CRM modul használatát, valamint az arra való áttérés részleteit. Ebben a részben mutatjuk be a marketing automatizmusok és a manuális (CRM) folyamatok kapcsolódási lehetőségeit; azt, hogy hogyan tudnak ezek egy nagyszerű összhangban működni.

14:30 - 15:15 - Hogyan öntse tervbe, amit megálmodott; áttérés bármilyen más szoftverről

Részletesen bemutatjuk azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket rendszere elkészítése előtt, az áttéréskor, majd az áttérés után tennie kell, hogy minden a lehető leginkább gördülékeny legyen.

15:30 - 16:15 - Kérdések és válaszok

Ebben a részben részletesen megbeszéljük a nap során megválaszolatlanul maradt kérdéseket, és ezen keresztül segítünk minden kérdezőnek a saját cégére alkalmazni a tanultakat

Az előző részek és az esettanulmányok alapján eddigre minden résztvevőnek elkezd kialakulni egy elképzelése saját rendszerének felépítéséről, azonban nagy valószínűséggel számos kérdés is fel fog merülni. Célunk, hogy ebben a részben ezeket a kérdéseket is meg tudjuk vitatni, hogy senkiben ne maradjanak megválaszolatlan kérdések.

2014.04.19.
Rendszerépítés Tréning: A SalesAutopilot egy nagyon kifinomult rendszer, szinte mindent tud amit ebben a témában kell. Azonban ezt csak akkor tudjuk kihasználni, ha valóban értjük a lényegét és azt, hogyan érdemes csinálni. Engem a tréning biztos, hogy több hetes felesleges próbálkozástól mentett meg. Köszönöm!
2013.05.29
A tréningen a személyes kérdéseimre személyes válaszokat kaptam. És nem csak én, a többiek is. Kell ennél több?
2013.06.11.
Nem csak a rendszer tetszik, de az MM csapat tagjainak kedvessége, figyelmessége is hozzájárult ahhoz, hogy este a tömény tanfolyam után azzal értem haza: jó kis nap volt!

Tipp: Hozza el webmesterét, programozóját, hogy ő is első kézből ismerje meg a legfejlettebb technikákat, hogy akár már másnap hozzá tudjon kezdeni a megvalósításhoz az Ön számára.

Extra: Az előadások végén az összes felmerülő kérdést fel tudja tenni. Így a nap folyamán elhangzottak egymásra tudnak épülni, és ettől szintén sokkal könnyebb lesz az alkalmazás.

A fenti tematika egy olyan szemléletmód megismerését és olyan gyakorlati ismeretek megszerzését teszi lehetővé, amely tudással a haza online közösségben jó ha néhány, vagy legfeljebb néhány tucat szakember rendelkezik!

2013.07.26.
PROFI TRÉNING: Ez egy olyan képzés, legalábbis számomra, ami egyrészt új dimenziót nyit az e-mail kommunikációban, másrészt pedig olyan, amit nem elég egyszer végig ülni. Csinálni kell. A képzés után is - főleg. Na és érdemes elvégezni újra, és újra, hogy még mélyebb és naprakész információval rendelkezz a saját céged automatizálható folyamatai terén.
2013.07.10.
SalesAutopilot használat nélkül nem tudom, hogyan működtetsz online vállalkozást. Több hírlevél-küldőt, és CRM rendszert kipróbáltam, de egy idő után mindegyikben korlátokba ütköztem. Ha kevés az időd, és gyorsan akarsz haladni, FELTÉTLEN menj el a MarketingSzovtverek képzésére.Hónapokat tudsz vele megspórolni. Ráadásul lesz, amit képzés nélkül nem jól értenél, és persze emiatt vagy nem-, vagy rosszul használnál. A SalesAutopilot kellőképpen bonyolult ahhoz, hogy hatékony eszköz legyen a marketinged kiszolgálásában. De ha egyszer megérted az építőköveit, pofon egyszerű lesz a használata.
Minden kiváló teljesítmény alapja a megértés, ez a tréning nagyszerű lehetőséget biztosít ehhez! Feltétlen ajánlom mindazoknak, akik bizonytalanok a rendszer használatában, vagy el akarják kerülni a hosszas kerülőutakat, fókuszáltan akarnak haladni!

Ezen a képzésen SalesAutopilot felhasználóként olyan technikákat ismerhet meg, amelyeket eddig csak a hozzánk közel álló szűk körnek tudtunk megtanítani (vagy amelyeket eddig csak néhány kiemelt ügyfelünk számára tettünk elérhetővé).

Az Ön szolgálatában:

Csepregi Balázs, ügyvezető
SalesAutopilot

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/30/624-3934. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.