Önműködő értékesítés ...egyszer s mindenkorra!
 

Sokszorozza meg értékesítési és online rendszere eredményességét a legújabb marketing technikák használatával!

Az, hogy használja a MailMastert, hatalmas lépés az eredményesség felé. De vajon kihasználja-e mindazokat a lehetőségeket, amelyekre hétről-hétre, hónapról hónapra lehetőséget ad a MailMaster eszköztára?

Ahogy a marketing roham tempóban változik és fejlődik, olyan tempóban fejlődik maga a MailMaster is annak érdekében, hogy ügyfeleink marketing kampányaiban és marketing rendszereiben versenytársaikat megszégyenítő profizmussal, mégis játszi könnyedséggel tudjanak kommunikálni.

Lehet, hogy Ön már ismeri a MailMastert, talán profi módon is használja, de vajon MINDEN érintett munkatársa ugyanazt a pénztermelő gépezetet látja a MailMaster-ben, mint Ön? Mindegyiküknek megvan a megfelelő megértése, vagy van, aki csak egy újabb feladatnak tartja?

...és ha van olyan munkatársa, aki nem látja a benne rejlő lehetőséget, az vajon mennyi veszteséget jelent Önnek hónapról hónapra?

Ne feledje: A siker a megvalósításon múlik, a megvalósítás sikere pedig azon, hogy hogyan tud a rendelkezésre álló erőforrásokból - idővel, pénzzel és munkatársakkal - a lehető legtöbbet kihozni.

Az ezekben a videókban bemutatott technikák segíteni fognak úgy növelni marketingje automatizálását, hogy a tömeges személyre szabásnak köszönhetően egyre személyesebbnek és személyesebbnek érezzék marketing kommunikációját.

A Legújabb Modern Marketing Technikák Online Tréning

12 TELJESEN ÚJ hatékonyság és eredményesség növelő marketing technika + további 5 ismert, de rendkívül kevesek által használt zseniális módszer eredményei növelésére

FONTOS: Ha Ön még NEM GYAKORLOTT MailMaster felhasználó, akkor ezen az oldalon található kevésbé haladó tréningjeinket javasoljuk! Ha már haladó felhasználó, kérem olvasson tovább!

Amennyivel nagyobb hatékonysággal lehet gabonát aratni egy nagy teljesítményű kombájnnal, mint egy fűvágó ollóval, annyival hatékonyabb az online marketing a MailMaster speciális funkcióival, mint egy egyszerű hírlevél küldő szoftverrel.

A következő logikus kérdés ez: Ön használja is ezeket a funkciókat, vagy csak tud róluk?

Az "Önműködősítő Tréning" megtanítja a szoftver alapszintű építőkockáinak használatát, a "Professzionális Értékesítési Rendszerek Készítése Tréning" rálátást ad a komplex rendszerek felépítésére és a modulok használatára, azonban a MailMaster szoftver számos - és egyre növekvő számú - kifinomult funkcióját eddig saját maga volt kénytelen felfedezni és szolgálatába állítani.

A közelmúltban megtartott "Legújabb Modern Marketing Technikák Tréning" Prémium Online Videó formátumban elérhető felvételéről megismerhet és azonnal el is kezdhet használni a szoftver különleges lehetőségei közül 12 teljesen új technikát, melyeket mi magunk is nagy eredményességgel használtunk 2013 novemberi kampányunkban, valamint 5 további technikát, melyeket csak legprofibb, legeredményesebb ügyfeleink használnak még.

A Legújabb Modern Marketing Technikák Online Tréning:

 • Bemutatjuk az elágazásos Upsell űrlapok legújabb generációjának használatát
 • Bemutatjuk az egyik "legdurvább" értékesítés tuning módszer, a "follow up" telefonos lehetőségeit
 • Bemutatjuk, hogyan tud valaki, aki nem is vezet blogot, rengeteg időt megtakarítani, és közben rendkívül profi és személyes lenni a blog értesítő funkció használatával
 • Bemutatjuk a kuponok használatának rejtelmeit
 • Bemutatjuk a MailMaster új "Nagyágyúját", az Affiliate modult, azaz a webes viszonteladás egyik bámulatos eszközét
 • És a nap legnagyobb különlegességeként bemutatunk 12 korábban nem látott - főleg VIDEÓ MARKETINGGEL, és TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOKKAL kapcsolatos - módszert, melyek segítségével további erőt, hatékonyságot, és profizmust vihet kampányaiba, és amelyeket mi magunk is most alkalmaztunk először.

Terjedelem és formátum

7 x kb. 45 perc HD minőségű jelszóval védett online felületen keresztül online (élő internet kapcsolattal) nézhető videó, különböző képernyő méretekre és eszközökre optimalizált formában (mobilon is nézhető).

Mindenképpen Önnek való a Legújabb Modern Marketing Technikák oktatóanyag, ha:

 • Iparágának legjobbjai közé tartozik, vagy erre hajt
 • Ha szeret profi lenni, de anélkül, hogy hatalmas erőfeszítést kellene tennie ezért
 • Ha szeret a piac előtt járni, és olyan módszereket használni, amiket a versenytársai még fel sem fognak
 • Ha már viszonylag rutinos MailMaster felhasználó

 

Jobb, mint egy élő tréning...

... ha ugyanis külföldön vagy az ország másik végében él, ha gondot okoz az utazás, vagy bármilyen okból kifolyólag helyhez van kötve, akkor kifejezetten szeretni fogja...

Prémium Minőségű Online Videó!

Nézze a tréinget saját íróasztalától vagy karosszékéből, és érjen el áttörést értékesítési és marketing rendszere felépítésében egyetlen nap alatt.

A videó felvétel prémium, mert:

 • Több kamerával vettük fel az előadókat, így Ön olyan élményt élhet át, mintha ott lenne a helyszínen.
 • Nagy felbontásban rögzítettük az előadók képernyőjét (NEM a kivetítőt, hanem a képernyőt magát), hogy pontosan lássa mit csinálnak, és Ön is tudja követni.
 • HD minőségben tudja nézni a felvételt, hogy tényleg lássa, amit látnia kell.

Ha megfordítjuk a doglot, a Prémium Online Videó azt jelenti, hogy nem kell nagyítóval nézni a képernyőt, nem szaggat a hang, és nem egy 10 perc alatt összerakott Powerpoint prezentáció diáit kell perceken át néznie. Mindezek helyett olyan felvételre számíthat, amit bármelyik TV csatorna is megirigyelne.

Bónusz: A felvételt jelszóval védjük, de cégén belül így is egyszerűen meg tudja osztani bármelyik munkatársának: Egyszerűen leülteti őket egy olyan számítógép elé, amelyen belép oktatóanyagunk zárt felületére.

Az oktatóanyag feldolgozásához szükséges:

Saját MailMaster fiók. Ha még nem rendelkezne ilyennel, itt tud regisztrálni magának egyet - habár kérjük tartsa szem előtt, hogy ez egy haladó oktatóanyag.

Ha bármilyen kérdése vagy nehézsége lenne a jelentkezés során, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket a következő telefonszámokon: (+36) 30 624 3934, (+36) 30 251 0026

Az Ön szolgálatában:

 
 

Csepregi Balázs, MarketingSzoftverek