Önműködő értékesítés ...egyszer s mindenkorra!
 

Értékesítési Tölcsér Megvalósító nap az Online Katapult ajánlásával:

Álljon fel úgy az asztaltól nap végén, hogy a kisujjában van minden, amire egy komplett, pénztermelő értékesítési tölcsér összekattintgatásához valaha szüksége lehet!

A csali (lead magnet) feliratkozó oldaltól végigmegyünk egészen az upsell oldalig, majd beállítjuk az űrlapokat, a bankkártyás fizetést és az utánkövető emaileket...

Azt már bizonyára tudja, hogy az értékesítési tölcsérek az online pénztermelés leghatékonyabb eszközei. Ugye?

Az emberek utálják és hazugnak hiszik az értékesítőket. Ön ma már nem tud egyből, ajtóstul eladni, ehelyett kis lépésekben kell becserkésznie a leendő vásárlóját.

Az értékesítési tölcsér pont erre képes: email címet, borravalót gyűjt az érdeklődőtől és csak ezután kínálja meg a legdrágább ajánlatával. A rendszer kifinomultsága és a folyamatos, elvártnál nagyobb értékhalmozás, bizalmas státuszba emeli Önt és ezzel megnyitja a mások elől elzárt, vastag pénzcsapokat.

Ha még Önnek új ez a forradalmi "tölcsér stratégia", arra kérem sürgősen frissítse a tudástárát és szerezze be az Online Vevőszerzés Csúcsra Járatva könyvet, ide kattintva.

Ha ismeri az elvet, akkor haladjon tovább, Ön fog ebből az oldalból a legtöbbet profitálni!

Elhatározta, hogy Önnek is kell (legalább) egy értékesítési tölcsér! Hogyan tovább?

  1. Önnek szüksége lesz feliratkozó, értékesítő (sales, upsell) és köszönő oldalakra.
  2. És Önnek szüksége lesz megrendelő űrlapokra, megrendelés listákra, egyszóval háttér-automatizmusokra.

Az oldalak elkészítéséhez felbérelhet egy kivitelező partnert drága pénzen, de ha költséghatékony megoldást keres akkor használhat "csináld magad szoftvereket is".

A háttérfolyamatok kivitelezéséhez viszont már partnert sem fog találni. Nem talál ma olyan céget a világon, aki kisvállalati büdzséből lefejlesztene Önnek egy olyan rendszert, mint amire szüksége lenne. A szerencse, hogy nem is kell, hisz itt a MailMaster!

Ön MailMasterrel nem csak a rendeléseket szállító háttér-automatizmusokat, de még magukat a tölcsér aloldalakat is könnyedén össze tudja kattintgatni!

A MailMaster egy terminátor szintű mesterséges intelligencia. Azzal a különbséggel, hogy a MailMaster célja nem a világ elpusztítása, hanem az Ön gazdaggá tétele, bármi áron.

Ön MailMasterben mindent el tud készíteni saját kezűleg ami egy értékesítési tölcsérhez kell:

  • Feliratkozó-, és megrendelő listák
  • Feliratkozó-, és megrendelő űrlapok
  • Bankkártyás fizetés és automatikus számlázás
  • Automatizált értesítő és követő emailek

És ami a legfontosabb:

  • A "landing oldalak funkciónak" köszönhetően magukat a tölcsér aloldalait is létre tudja hozni, programozói tudás nélkül, anélkül, hogy bármi másra szüksége lenne MailMasteren kívül!

Oké, a MailMaster elsősorban nem egy honlapkészítő, hanem egy marketing automatizációs szoftver. De a tölcsér oldalak csak tartalmat (fotót, videót, szöveget) jelenítenek meg és erre a célra a landing funkció tökéletesen megfelel.

Annál is inkább, mert a MailMaster landing oldalakkal úgy személyre tudja szabni az oldal tartalmát, mintha a saját anyja szólna a látogatóhoz

Ha ügyesen használja a MailMastert, akkor rengeteg adatot fog begyűjteni a látogatóiról. Nem csak nevet, lakhelyet, de konkrét problémákat, vágyakat is eltárolhat az illető adatrekordjában. Ezeket az adatokat pedig "vissza tudja büfögni" a landing oldal megfelelő részein.

Másképp mondom: Ön különböző, egyedi tartalommal feltöltött oldalakat tud megjeleníteni minden egyes látogatójának, teljesen automatikusan.

El tudja képzelni mennyit fog ez hozzáadni a vásárlási hajlandósághoz? Elárulom, sokat. Nagyon sokat.

Ön is abban a boltban költ szívesebben, ahol betéve tudják az ízlését és előre berakják a kosarába a kedvenc csokiját. Ugye?

Ráadásul MailMastert használni pofon egyszerű, szinte csak kattintgatni kell benne... persze nem árt ha tudja, pontosan hova...

A MailMaster a határtalan lehetőségek világa, ahol elkél a gyakorlott idegenvezető a kezdeti időszakban. Ön is ki tudja ismerni magát, de minek töltené ismerkedéssel a drága idejét, ha mi töredéke idő alatt elvezetjük a célig?

Létrehoztunk egy egynapos tréninget, kifejezetten azzal a céllal, hogy Ön a legrövidebb idő alatt váljon "tölcsér építő Jedi mesterré". Ha eljön, mindössze 7 óra leforgása alatt megérti, megtanulja, kipróbálja és úgy megy haza, hogy szabadon építheti a saját pénznyomdáját. Akárhányat.

Jöjjön el az Értékesítési Tölcsér Megvalósító Napra, hogy 7 óra alatt teljesen kiképezzük, hogyan készítsen el egy komplett értékesítési tölcsért a MailMaster használatával!

Elkészítjük a feliratkozó oldalt, majd szépen végighaladunk a belépő termék és a fő termék sales oldalán. Közben pedig folyamatosan magyarázunk, hogyan tudja ezt Ön is megcsinálni. Elmondjuk hogyan tud űrlapokat létrehozni, összekötni az oldalakat, fogadni a megrendeléseket, "fizettetni bankkártyával", stb...

Nézze meg a pontos tematikát!

A nap programja részletesen:

1. Bemelegítés

Milyen eszközei vannak az értékesítési tölcsér építésére és miért pont a MailMaster erre a legideálisabb?

2. Feliratkozó űrlap és lead magnet

Hogyan tud feliratkozó űrlapot és feliratkozó (optin) oldalakat készíteni MailMasterrel? Mi a különbség a feliratkozó űrlap, adatmódosító űrlap és landing oldalak között?

3. Belépő termék és fő termék megrendelési folyamata

Hogyan tudja elkészíteni a belépő termék és fő termék megrendelési folyamatát? Hogyan tudja a belépő termék oldaláról a fő termék oldalára irányítani az embereket? Hogyan tud bankkártyás fizetést alkalmazni az oldalakon?

4. Profitmaximalizáló termék és adattovábbítás

Hogyan tudja elkészíteni a profitmaximalizáló, azonnali upsell ajánlatának megrendelési folyamatát? Hogyan tudja a teljes értékesítési tölcsérben "továbbadni" az adatokat, mikor egyik oldalról a másikra lép a látogató?

5. Átutalásos fizetés VS bankkártyás fizetés

Mi a különbség a két fizetési mód között MailMaster szempontból? Hogyan lehet MailMaster upsell űrlappal megvalósítani az upsell rendelést?

6. Tölcsérből kilépők utánkövetése

Hogyan lehet automatikus követő leveleket küldeni azoknak, akik kilépnek a tölcsér adott pontjáról?

7. Kérdések és válaszok

Ebben a részben részletesen megbeszéljük a nap során megválaszolatlanul maradt kérdéseket, és ezen keresztül segítünk minden kérdezőnek a saját cégére alkalmazni a tanultakat

Helyszín

MarketingSzoftverek Központi Iroda.

Következő időpontok:

2017. február 23., csütörtök, 8:30 - 16:30
2017. március 30., csütörtök, 8:30 - 16:30
2017. május 25., csütörtök, 8:30 - 16:30

 

Előadásainkat, tréningjeinket az alábbi kiemelkedő tapasztalatú munkatársaink tartják. Amennyiben egy adott rendezvény tematikája nem kifejezetten valamelyik szakember személyéhez kapcsolódik, az egyes rendezvények előadója nem minden alkalommal ugyanaz a munkatársunk.

Csepregi Balázs
Marketingszoftverek társtulajdonos
15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

 

Krem Attila
Tréner
Marketing tanácsadóból, mint Marketingszoftverek ügyfélből lett a MailMaster csapat trénere.

 

Khauth György
Marketingszoftverek társtulajdonos
A MailMaster vezető fejlesztőjeként ismerik a legtöbben. Az elmúlt néhány évben az Önműködő Értékesítés területére koncentrálva csapatával egy olyan szoftvermegoldást dolgozott ki és fejleszt folyamatosan, amely a legtöbb cég értékesítését képes forradalmasítani.

 

 

Domán Zsolt (Online Katapult) ajánlása

Ha nincs MailMaster, akkor ma nincsenek tízmilliókat termelő weboldalaink. A WordPress és az Avada szoftveren túl a MailMaster volt a 3. alappillére a vállalkozásunknak, már a kezdetektől.

Ha te nem használsz MailMastert, akkor nem vagy igazi online vállalkozó, csak szerencsevadász. Ezek nélkülözhetetlen funkciók, amiket mással nem lehet, még "tessék-lássék" módon sem pótolni.

Mi magunktól tanultuk ki a MailMaster használatát, ötször annyi idő alatt, mint amennyi alatt te fogod, ha elmész a Megvalósító Napra. Ezt a napot Balázsék a mi személyes kérésünkre alakították ki, direkt azért, hogy téged semmilyen technikai akadály ne hátráltasson a pénztermelésben.

Ezek után komolyan képes lennél kihagyni?

Megrendelés:

Résztvevők ajánlásai

 
Az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Napot szívből ajánlom azoknak, akik a MailMastert már jobban ismerik és még többet szeretnének kihozni belőle. Akik még csak most találkoztak a rendszerrel, mindenképp menjenek el egy alap tréningre, hogy tökéletesen képbe legyenek a MailMaster alapjaival. A képzés szuper, intenzív és gyakorlatias. Mindent megad, hogy a MailMaster segítségével egy olyan tölcsért hozzunk létre, ami nagyban növeli az online eladásaink számát! Csak ajánlani tudom!
 
A MailMaster használatával óriási versenyelőnyre lehet szert tenni, kinyílik a világ. Olyan ötleteket is meg tudok valósítani a jövőben, amit eddig anyagi erőforrás hiányában nem tudtam megtenni. Sürgető türelmetlenség van bennem, hogy minél hamarabb teljesen megismerjem a MailMaster rendszer nyújtotta lehetőségeket és alkalmazzam azokat.
 
Üvegfestő művészként talán nem szokványos, de imádom a marketinget. Több évnyi önképzés után kezdem úgy látni, hogy az online marketing területén ezzel és csak ezzel érdemes foglalkozni de ezzel viszont muszáj :) ráadásul nagyon élvezetes is! (értékesítési tölcsér tréning)
 
Online marketing ceg tulajsonosakent biztosan allithatom, hogy hasonlo kepzesen meg sosem vettem reszt. Az eloado felkeszultsege maximalis volt es minden kerdesunkre azonnal tudott valaszolni. Egy hosszu tavu kozos egyuttmukodest szeretnenk kialakitani a MailMasterrel! :)

FIGYELEM! Az Értékesítési Tölcsér Megvalósító Nap haladó technikákat mutat be. Ha Ön most még nem használt MailMastert, akkor javasoljuk, az Értékesítési Tölcsér Megvalósító Nap ELŐTT jöjjön el az alábbi tréningekre is, vagy nézze meg őket videón!

Amit semmiképpen sem hagyjon ki: Önműködősítő tréning

Az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási nap egy haladó tréning. Az alapokat a legyorsabban akkor tudja elsajátítani, ha eljön vagy videón megnézi Önműködősítő tréningünket. Ezek nélkül az alapok nélkül a tréning tempója gyors lehet Önnek és a tematika összetettsége miatt, nem fog olyan gyorsan haladni, mint ahogy azt megtehetné. Az alapok ismeretével a tréning után Ön képessé válhat teljesen egyedül is értékesítési tölcsérek megalkotására.

A tréningre a linkre kattintva tud jelentkezni:

Regisztráció vagy videó megrendeléskattintson ide!

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Nap-ból: eCommerce tréning

Az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Nap-on megtanulhatja és össze is kattintgathatja első, teljesen funkcionális értékesítési tölcsérét. Azonban a tréning tematikájába nem fér bele az eCommerce modul mélyebb ismeretének átadása. Automatikus számlázás, integrációk, fizetési módok stb. Ezek mind szükségesek lehetnek értékesítési tölcsérének maximális hatásfokkal való működőtetéséhez. Mivel ezt a tudást elsajátíthatja eCommerce Tréningünkön, ezért javasoljuk, hogy az Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Nap előtt jöjjön el rendezvényünkre, vagy nézze meg videón.

Regisztráció vagy videó megrendeléskattintson ide!

 

 

Ha bármilyen kérdése vagy nehézsége lenne a jelentkezés során, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket a következő telefonszámon: (+36) 30 624 3934

Az Ön szolgálatában:

 
 

Csepregi Balázs, MarketingSzoftverek