Önműködő értékesítés ...egyszer s mindenkorra!

MailMaster Döntéselőkészítő Bemutató

Iktasson ki minden bizonytalanságot és kockázatot, hozzon egy jól informált döntést, és ne veszítsen több időt a megfelelő szoftver reménytelen keresgélésével!

Közel száz alkalom és több száz résztvevői visszajelzés alapján folyamatosan finomított tematika alapján. Esettanulmányok tucatjai élőben a marketing- és értékesítés automatizálás kiemelkedő hazai szaktekintélyeitől.

Számos vállalkozót ragad meg az Önműködő Értékesítés és Marketing koncepciója, mégis nagyon kevesen vannak, akik végül meg is valósítják ilyen irányú elképzeléseiket.

Hogy miért?

Sokszor látszólag SEMMILYEN objektív akadálya nincs az Önműködösítésnek, de valahogy mégsem valósulnak meg a hatalmas tervek.

Az ok nagyon sok vállalkozónál nagyon egyszerű. A megfelelő szoftver híján el sem tudják képzelni, hogy lehetséges felépíteni egy önműködő értékesítési- és marketing rendszert. Mivel még soha nem láttak valódi marketing automatizálási rendszert, nem is gondolják, hogy mi mindent lehet oly módon automatizálni, hogy a vállalkozás még személyesebben bánjon az érdeklődőkkel és ügyfelekkel.

Persze vannak, akik sejtik, hogy mit is jelenthet az, hogy marketing- és értékesítési automatizálási rendszer, de olyan bonyolultságú rendszert képzelnek el, hogy nem csoda, ha nem is próbálnak mélyebbre ásni, és kideríteni, hogyan is történhetne értékesítése és marketingje önműködővé tétele.

2014.06.19.
"Kétségeim voltak, hogy képes vagyok-e kiépíteni és bevezetni a MailMaistert. Ki tudom-e alakítani magamnak az Önműködő Vevőszerző Rendszert. A bemutató megerősített benne, hogy a fokozatosság elvét alkalmazva ez nem okozhat gondot. Aki eddig nem mert belevágni a Növekedési Platform bevezetésébe, mindenképpen menjen el egy Döntés Előkészítő Bemutatóra, hogy bizonyosságot szerezzen! Egyre inkább hiszek benne, hogy megvalósítható -Magyarországon is- az Önjáró Vállalkozás! Az eszközök adottak hozzá."

Szerencsére azonban még így is sokan vannak, akik megértik, hogy attól, hogy valami profi, még nem kell bonyolultnak is lennie. Megértik, hogy attól, hogy egy rendszer akár évekig el fogja tudni kísérni őket marketingjükben, akár már a kezdetektől is pont azt tudja nyújtania, amire szükségük van.

Az ő számukra hoztuk létre a MailMaster Döntéselőkészítő Bemutatót!

Ismerje meg a MailMastert számos valós példán keresztül, és lássa meg, milyen különleges marketing- és értékesítési rendszert építhetne Ön is a szoftverrel!

Ebben az előadásban nincs semmi elmélet!

Az egész előadás nem más, mint kiválóan működő, bevált gyakorlati megoldások és jobbnál jobb ötletek konkrét bemutatása. Bemutatjuk mindazokat a megoldásainkat, amelyek segítségével életet és ötletességet vihet online marketingjébe, és amelyek számunkra vagy ügyfeleink számára már sokszorosan bizonyították eredményességüket.

Egy olyan ötlet-csokorral fog hazamenni, amely lelkesedéssel tölti el a megvalósítás során, és amely ötletek akár sokszorosan is megnövelhetik online marketingje eredményességét!

2014.07.10.
Nem számít, hogy regisztráltál vagy gondolkozol még rajta, ott a helyed a Mailmaster Döntéselőkészítő Bemutatón. Utána nem az lesz a kérdés, hogy belevágj-e, hanem, hogy milyen munkafázisokat válts ki és milyen feladatokat szervezz át a Mailmaster segítségével.

Ráadásul ez az egyetlen olyan marketing képzésünk ahova bárki bejuthat!

Cégünket a MarketingSzoftvereket sokan az ország egyik legjobb online marketing oktató cégének tartják. Ennek egyik oka, hogy mindenféle marketing hókusz-pókusztól mentesen, 100%-ban egyenes módszerekkel dolgozunk, és ugyanilyen módszereket tanítunk ügyfeleinknek is, a másik ok pedig, hogy oktatásaink során mindig kizárólag a gyakorlatra és ügyfeleink céljaira fókuszálva mutatjuk be a legmodernebb marketing tecnikákat.

Önműködő Értékesítés, egyszer s mindenkorra!

Nem pusztán szoftverbemutatót fog látni. Magyarország egyik leggyakorlatiasabb és leginkább megvalósítás orientált szakembergárdája végigvezeti Önt a valódi eredményeket hozó marketing és értékesítés módszertanán is.

Csepregi Balázs a MarketingSzoftverek társtulajdonosa közel 10 éves marketing, projekt management és rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Mellébeszélés és üres ígéretek, "csilli-villi" prezentációk és gyönyörű képernyőfotók NÉLKÜL...
...csakis a VALÓSÁG!

Amikor egy honlapon keresztül próbál megismerni egy marketing automatizálási rendszert, egy crm rendszert, egy hírlevél küldő szoftvert, a sok vonzó kép és "csilli-villi" funkició között nagyon nehéz felmérni, hogy valóban alkalmas lesz-e a szoftver azokra a feladatokra, amikre Ön használni szeretné azt.

De amikor benézhet a motorházba, amikor valós példákon keresztül láthatja, hogy valaki hogyan használja a rendszert, akkor máris minden sokkal jobban kiderül.

Amikor a bemtuatón több órán keresztül "kell" kattintgatnia a szoftver értékesítőjének, akkor máris felszínre jönnek azok az apró hibák, és hiányosságok, amik a hétköznapokban Önt az őrületbe fogják kergetni.

Amikor minden kérdését felteheti, akkor máris kiderül, hogy mennyire van (vagy nincs) felkészülve a szoftver a legizgalmasabb marketing kihívások legyűrésére.

És amikor konkrét, működő, példákon keresztül mutatják meg Önnek a szoftver alkalmazását, akkor máris sokkal könnyebben el tudja képzelni, hogy hogyan fog az Ön számára többlet bevételt termelni az adott szoftver.

MailMaster, Mini CRM, Marketing Mérnök, ..., vagy Webgalamb?

Sok ügyfelünk már több más rendszert is használt mielőtt mellettünk döntött. Ennek következtében ügyfeleinken keresztül első kézből ismerjük az egyéb rendszerek legfőbb előnyeit és hátrányait.

Amennyiben megfogalmazza jelenlegi legfőbb kihívásait, melyekre jelenlegi rendszere nem nyújt megoldást, akár részletesen is bemutatjuk, hogy a MailMaster-rel hogyan lehet az adott kihívást könnyen és mégis eredményesen kezelni.

2014.07.02.
Aki hezitál ne hezitáljon. Keressen egy megfelelő időpontot és hallgassa végig a 4x45 perces Döntéselőkészítőt. Minél tovább húzza az időt, annál inkább bánni fogja, hogy késett az első lépéssel. Ha már rátaláltál a Mail Masterre nem érdemes tovább keresgélni, mert csak időpocséklás. Nincs jobb szoftver+szolgáltatás a magyar piacon jelenleg.

Azon túl, hogy megismeri a MailMaster legfőbb jellemzőit, olyan alapelveket fog megismerni:

  • Amely alapelvek erővel, a rájuk épülő módszerek pedig élettel fogják megtölteni marketing gépezetét (még ha eddig nem is volt ilyenje)!
  • Amelyeket egészen minimális időbfektetéssel el tud kezdeni alkalmazni, és már nagyon hamar érezhetőek az eredmények.
  • Amely módszereket akkor is tud alkalmazni, ha nincs nagyvállalati marketing büdzséje (sőt, még középvállalati büdzsé sem kell hozzájuk).
  • Amelyek segítenek kiküszöbölni az egyre növekvő reklámzaj negatív hatásait.
  • Amelyek alkalmazásához nem kell marketing professzornak lenni, de amelyeket valamiért mégsem használnak még talán az Ön konkurensei sem (ha szeretné, azt is eláruljuk, hogy miért nem használják őket, és hogy Ön hogyan lehet mestere ezen módszereknek).

Előadásainkat, tréningjeinket az alábbi kiemelkedő tapasztalatú munkatársaink tartják. Amennyiben egy adott rendezvény tematikája nem kifejezetten valamelyik szakember személyéhez kapcsolódik, az egyes rendezvények előadója nem minden alkalommal ugyanaz a munkatársunk.

Csepregi Balázs
Marketingszoftverek társtulajdonos
15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Krem Attila
Tréner, önműködő rendszerépítő
Marketing tanácsadóból, mint Marketingszoftverek ügyfélből lett a MailMaster csapat trénere. Mikor nem tanít, Balázzsal szorosan együttműködve tervezi és készíti el a Marketingszoftverek saját önműködő rendszereit.

Khauth György
Marketingszoftverek társtulajdonos
A MailMaster vezető fejlesztőjeként ismerik a legtöbben. Az elmúlt néhány évben az Önműködő Értékesítés területére koncentrálva csapatával egy olyan szoftvermegoldást dolgozott ki és fejleszt folyamatosan, amely a legtöbb cég értékesítését képes forradalmasítani.

Következő időpontok:

2017.01.25., szerda 12:30-16:15
2017.02.08., szerda 12:30-16:15

Mindenképpen érdemes ott lennie a bemutatón, ha:

  • Most kezdi az online marketinget, és nem akar felesleges köröket futni, mielőtt eredményes lesz.
  • Ha már csinálja egy ideje az online marketinget, de nem jön elég eredmény, és nem is tudja pontosan, hogy hogyan lehetne megsokszorozni a haladás sebességét.
  • Ha jól megy online marketingje, de tudja, hogy ha további online üzleteket is fel akar futtatni, ahhoz sokkal szisztematikusabb működésre lesz szükség.
A Döntés Előkészítő Bemutatót ajánlom azoknak, akik tevékenységüket kvantumugrásszerűen szeretnék megtámogatni. A MailMaster nem csak egy rendkívül hatásos automatizált levelező rendszer, hanem egy professzionális pénzgyártó gépezet. Egy olyan eszköz, amelynek segítségével a felhasználó nem csupán az adminisztratív tevékenységeit tudja megkönnyíteni, hanem hozzáadott értéket tud teremteni.
2015.02.18
Ma már nem lehetőség hanem követelmény, hogy egy KKV ne félgőzzel marketingezzen. Le kell ülni, automatizálni a folyamatokat és minimális munkával szépen növekedni. Ebben jó a Mailmaster, mert egy jól megtervezett folyamat végén az Adwords kattintásból ügyfél lesz aki egy automatika segítségével már számlát is kap amit bankkártyával rendezve csak 1 email kapsz : MIT CSINÁLJ KINEK MERT MÁR KIFIZETTE
2015.02.14.
Aki most tervezi hírlevélrendszer elindítását, mindenképp nézze meg tüzetesebben a MailMaster szolgáltatását, mert könnyen lehet, hogy sokkal többet kap tőle, mint amire először számítana.

A bemutató pontos helyszíne:

MarketingSzoftverek Központi Iroda, 1024 Budapest, Margit krt. 31-33. félemelet 4.

A bemutatóum részletes programja:

12:15 - 12:30 - Regisztráció, networking

12:30 - 13:15 - Első rész: Az önműködő értékesítés és a MailMaster szoftver alapfogalmai

Bemutatjuk az önműködő értékesítési és marketing rendszerek alkotóelemeit, a MailMaster építőkockáit, azt az összesen öt alapelemet, amelyekből a legegyszerűbb és legösszetettebb értékesítési rendszerek készülnek.

13:30 - 14:15 - Második rész: Ez ennyire egyszerű!

Bemutatjuk, hogy mennyire egyszerű elindulni a MailMaster használatával, és hogy mennyire gyorsan lehet már működő rendszereket létrehozni.

14:30 - 15:15 - Harmadik rész: A híd a lehetetlen és lehetséges között, avagy a világ egyik legkifinomultabb értékesítés és marketing automatizálási rendszere működés közben

Bemutatjuk legizgalmasabb marketing rendszereinket, méghozzá kívülről és a gépház irányából egyszerre, hogy lássa, ezzel a rendszerrel nem csoda, ha valaki rövid időn belül piacvezetővé válik.

15:30 - 16:15 - Negyedik rész: A döntéstől a megvalósításig

Ebben a részben áttekintjük azokat a különlegességeket, amelyeket cégünk teljes természetességgel nyújt ügyfeleinek, és amelyek miatt a versenytársaink joggal utálhatnak bennünket; megismerheti csapatunkat; és bemutatjuk hogyan tud velünk a lehető legeredményesebben együttműködni!

Fontos: Ez a rendezvény NEM egy tréning, nem fogja megtanulni a szoftver használatát. Az viszont egészen biztosan tudni fogja, hogy a MailMaster az a valami, amit pont Önnek találtak ki, vagy esetleg valami egészen mást keres.

2015.01.14.
Pont azt szeretném elérni, amit ti csináltok velem, mint ügyféllel. Amikor megjelenik egy hosszú űrlap azt érzem, hogy a kitöltése nekem fog előnyöket adni és az én érdekem, hogy kitöltsem. És nem azon jár a gondolatom, hogy, miért nem hagynak ezek békén engem? Ha te is szeretnéd ezt megvalósítani az ügyfeleiddel, akkor ez a bemutató az első lépés. Tudnod kell, hogy milyen rendszer áll a háttérben. És ha bár nem teljes körű az információ, arra több mint elég, hogy elindulj egy új, 21. Századi kommunikációs és ügyfélkezelő rendszerben!
2015.01.14
Ez a rendszer a lehetőségek kimeríthetetlen tárháza. Csak rajtad múlik, mit valósítasz meg belőle és mennyire könnyíted meg vele az életedet, azaz mennyire tudsz mentesülni a segítségével a napi "kulimunka" alól, hogy tényleg azzal foglalkozhass, amivel igazán szeretnél!
2014.12.03.
Érdemes volt részt vennünk a Döntés Előkészítő Bemutatón. Könnyen átláttuk, hogy a MailMaster mennyi adminisztrációs munkától szabadít meg, és hogy cégünknek mire is van szüksége pontosan a hatékony fejlődéshez, a folyamatos gazdagsági növekedéshez. Sokkal többet kaptunk, mint amire számítottunk. Döntöttünk, most azonnal megrendeljük. Jövünk a további képzésekre is Köszönjük!

Ha viszont a MailMaster pont Önnek való, akkor ez a nap egy rendkívül izgalmas és eredményes üzleti időszak első napja lesz!

Tipp: Hozza el webmesterét, programozóját, hogy ő is első kézből ismerje meg a legfejlettebb technikákat, hogy akár már másnap hozzá tudjon kezdeni a megvalósításhoz az Ön számára.

Extra: Az előadások végén az összes felmerülő kérdést fel tudja tenni. Így a nap folyamán elhangzottak egymásra tudnak épülni, és ettől szintén sokkal könnyebb lesz az alkalmazás.

A bemutatón látottak hatására azt is megértheti, hogy miért van az, hogy számos haladó MailMaster ügyfél minimális stábbal is rendkívüli eredményeket tud elérni, miközben mások más szoftverekkel éveken keresztül csak küszködnek, és nem jutnak egyről a kettőre.

Az Ön szolgálatában:

Csepregi Balázs, MarketingSzoftverek

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot +36/30/624-3934. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.