Forradalmasítsa vállalkozása értékesítését és marketingjét a MailMaster bámulatos lehetőségeivel!

Miért és hogyan fog a MailMaster sokkal több eredményt hozni vállalkozásába, mint ahogy azt egy hírlevél küldő vagy e-mail marketing szoftvertől várná?

A MailMaster eredetileg (2000-ben) hírlevél küldő és e-mail marketing szoftvernek indult, azonban az azóta eltelt több, mint 13 évben a felhasználók ezreitől érkező visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztünk és továbbfejlesztünk. Ügyfeleink között számos kiváló marketing tanácsadó, kiváló marketinges, és rendkívüli vállalkozó található, így a velük közösen kigondolt funkciók és funkciócsoportok nem csupán hasznosak, hanem akár forradalmasíthatják is egy vállalkozás értékesítését és marketingjét. Az általunk alkalmazott fejlesztői csúcstechnológiának köszönhetően rendkívüli tempóban tudjuk az újabb fejlesztéseket a rendszerbe beépíteni, így a szoftver gyakorlatilag mindent tud, amire csak egy KKV-nak szüksége lehet. Kattintson az alábbi linkre, és ismerje meg azt a 8 okot, amelyek miatt a MailMaster jóval több eredményt hozhat vállalkozásának, mintha csak egy email marketing vagy hírlevél küldő szoftver lenne!

8 ok, ami miatt a MailMaster elvárásai feletti eredményeket hozhat

Email marketing korlátok nélkül, lenyűgöző eredményekkel: Értékesítési és marketing alapmodul

Email Marketing alapmodul

Értékesítési és Marketing Alapmodul - Így hívjuk szoftverünk egyetlen NEM VÁLASZTHATÓ részét, mely valójában az az alaprendszer, amelyre a további modulok épülnek. Ne úgy képzelje el, mint egy autó alvázát, vagy egy ház alapját, hanem sokkal inkább úgy, mint egy 300 lóerős sportkocsit, vagy egy berendezett luxusvillát, ahol a többi modul tuningkészletnek és úszómedencének számít.

Email Marketing alapmodul

Kattintson az alábbi linkre, és:

  • Nézze meg rövid videónkat (11:47 perc)
  • Ismerje meg az Értékesítési és marketing alapmodul 11 fő jellemzőjét

E-mail marketing korlátok nélkül

A Marketing, email-marketing és CRM automatizálás magas foka: Marketing Robot Pilóta modul

Marketing Robot Pilóta modul

A MailMaster egyik legkülönlegesebb építőkodkájának neve: "Műveletek" A műveletek azt határozzák meg, hogy: "Ha ez vagy az történik, akkor mi minden történjen még!". Ha például egy feliratkozó kitölt egy űrlapot, vagy rákattint egy linkre, akkor felíratjuk vagy leíratjuk egy tetszőleges listáról, vagy megváltoztatjuk tetszőleges adatát tetszőleges módon a meglévő listában. Ezzel gyakorlatilag tetszőleges automatizmusok hozhatóak létre, mégpedig percek alatt olyan egyszerűen, hogy egy gyerek is meg tudja csinálni. A Műveletek teszik lehetővé, hogy pár perc alatt olyan marketing, email marketing, vagy CRM automatizmusokat készítsen, amelyeket más rendszerekben programozók készítenének el több hetes munkával.

Marketing Robot Pilóta modul

Kattintson az alábbi linkre, és:

  • Nézze meg rövid videónkat (7:02 perc)
  • Ismerje meg a Marketing Robot Pilóta modul 4 fő jellemzőjét

A Marketing, email-marketing és CRM automatizálás magas foka

eCommerce (e-kereskedelem) webshoppal az eddigi eredmények megsokszorozásával VAGY webshop nélkül is pofon egyszerűen: eCommerce modul

eCommerce (e-kereskedelem) modul

Miről szól az eCommerce Modul? Mindenről, ami rendelés felvétel. Komplett értékesítési folyamatokról. Egészen az újraértékesítésig mindenről, a kosár funkció kivételével. Kezeli a termékeket és termék csoportokat, kezel a fizetési és szállítási módokat, összeköthető számlázó programmal, banki kártyaelfogadással, és PayPal fizetés is megoldható vele. Ha webshopja van, az eCommerce Modullal akár meg tudja sokszorozni annak marketing erejét, ha nem is akart webshopot, akkor a legtöbb esetben teljesen ki is tudja váltani azt az eCommerce Modullal.

eCommerce modul

Kattintson az alábbi linkre, és:

  • Nézze meg rövid videónkat (5:52 perc)
  • Ismerje meg az eCommerce modul 18 fő jellemzőjét

Webshoppal az eddigi eredmények megsokszorozásával VAGY webshop nélkül is pofon egyszerűen

Cégen belüli telemarketing, call center vezérlés, DM levél és nyomtatvány készítés, SMS küldés: Több csatornás kommunikáció modul

Több Csatornás Kommunikáció modul

Egy olyan rendszerre van szüksége, ahol egy további kommunikációs csatorna beiktatása az értékesítési és marketing folyamataiba MINDÖSSZE EGY DÖNTÉSÉBE kerül. Olyan rendszerre van szüksége, amely a DM, SMS, és telefonos kommunikációt az emailes és személyes kommunikációval együtt, egyetlen egységes folyamatként kezeli, ahol az egyes kommunikációs csatornák és az azokon keresztül folyó kommunikáció éppúgy időzíthető, és éppúgy vezérelheti is az egész rendszert, mint az emailes kommunikáció.

Több Csatornás Kommunikáció modul

Kattintson az alábbi linkre, és:

  • Nézze meg rövid videónkat (5:50 perc)
  • Ismerje meg az Több Csatornás Kommunikáció modul 5 fő jellemzőjét

Cégen belüli telemarketing, call center vezérlés, DM levél és nyomtatvány készítés, SMS küldés

CRM (Ügyfélkapcsolat Kezelés) olyan nagy rugalmassággal amilyennel még talán soha nem látta: MailMaster CRM modul

MailMaster CRM modul

Értékesítési CRM Modulunk két fő esetben jelenthet hatalmas előnyt vállalkozásának:

1.) Amennyiben nagy tömegeket kezel online, de szeretné elérni azokat is, akiknek nem elég az emailes, a DM, illetve egyéb tömeges kommunikáció, viszont egy személyes érintés ügyféllé tudná őket konvertálni. 2.) Amikor nagy tömegeket szolgál ki egy értékesítési csapattal, és szeretné az értékesítők munkáját különféle automatizmusok közbeiktatásával hatékonyabbá tenni.

CRM modul

Kattintson az alábbi linkre, és:

  • Nézze meg rövid videónkat (6:16 perc)
  • Ismerje meg az CRM modul 10 fő jellemzőjét

CRM (Ügyfélkapcsolat Kezelés) olyan nagy rugalmassággal amilyennel még talán soha nem látta

Partnermarketing (affiliate marketing) bámulatos hatékonysággal ÉS egyszerűséggel: Affiliate modul

Affiliate Modul

Vajon mennyivel lenne több az eredménye, ha fizetett hirdetésein kívül viszonteladók hada látogatók százait és ezreit terelné önhöz, és csakis az eladások után kellene fizetnie őket? A Partnermarketing pont erre való, a legtöbb vállalkozás számára viszont az ezzel járó technikai kihívások éppen elég nagyok ahhoz, hogy mindez soha ne valósuljon meg. A MailMaster Affiliate modul abban segít, hogy minimális technikai teendőkkel tudjon hatékony viszonteladói hálózatot kialakítani és üzemeltetni, és értékes idejét a kreatív feladatokra tudja fordítani, és ne a technikai részletekkel kelljen bajlódnia.

Kattintson az alábbi linkre, és ismerje meg az Affiliate Modul 12 fő jellemzőjét:

MailMaster Affiliate Modul: Partnermarketing profin, mégis egyszerűen

Ügyfélszolgálati ügyek kezelése marketing rendszerének szerves részeként: MailMaster Ügyfélszolgálati Modul

Ügyfélszolgálati Modul

A MailMaster Ügyfélszolgálati moduljának hatalmas ereje abban van, hogy a MailMaster rendszer szerves részeként MINDEN információ egyetlen képernyőn fellelhető minden egyes feliratkozójáról vagy ügyfeléről, ami segíthet az ügyfelek magas szintű kezelésében. Így munkatársainak nem az információk keresgélésével és nyomozással kell tölteniük értékes idejüket, hanem az ügyfelekre és ügyekre tudnak koncentrálni, és nagy hatékonysággal tudnak dolgozni a felmerült kérdések megválaszolásán.

Kattintson az alábbi linkre, és ismerje meg az Ügyfélszolgálati Modul legfőbb jellemzőit:

Ügyfélszolgálati Modul (Support Suite): Minden ügyfélkérdés könnyen és gyorsan megválaszolva, marketing rendszerével összhangban

Oktatóanyagok letöltése

Gyakorlatias marketing útmutatók

Nyerjen betekintést a legeredményesebb online marketing technikák alkalmazásába, akár azonnal!

Oktatóanyagok letöltése